Home » Consulten » Coaching

Coaching

Aan de slag met een coach? Dan is het tijd voor verandering!

Tegenwoordig is er overal wel een coach voor, op internet zie je een scala van coaching soorten voorbij komen. Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen waar je echt hulp bij nodig hebt en wat je uiteindelijke doel is... Soms is een sparingsessie prettig om zo meer inzicht te krijgen in jouw hulpvraag. Bedrijven worden regelmatig door mij gecoacht met verschillende vraagstukken. Een start consult is een goede graadmeter om ik kaart te brengen wat ik voor jouw kan betekenen en wat jouw voornaamste doel is. Wat wil je veranderen, valt dit binnen jouw gedrag, is dit ontstaan in het verleden, welke rol speel je die niet passend is, zit je wel in de juiste situatie of zie je een belangrijke stap over het hoofd. Bedrijfsmatig, als interim manager of individueel, het kan allemaal. Waar zit jouw groei en op welk gebied? Hoe wordt jij de beste versie van je zelf? OF Het beste bedrijf, met de beste resultaten!

Wordt Ik jouw business coach? of het zetje naar persoonlijke groei?

In mijn coaching sessies werk wel anders dan reguleren coaches, deze werken volgens methodes en aangeleerde technieken. Ik lever geen kritiek want iedereen kiest een persoon waarbij hij of zij zich thuis voelt. Maar ik leg graag de verschillen uit: の あdゔぁんせAls je voor een coaching traject bij Simone van Bekkum

Coaching voor bedrijven kan heel effectief zijn. Hetzij om de neuzen dezelfde kan op te zetten, de groepsdynamiek te verbeteren of het maximale uit een afdeling te halen. Coaching kan op verschillende niveaus plaatsvinden. werknemers met gezondheidsklachten kunnen door therapie ook sneller de weg weer vinden naar de arbeidsmarkt. Bent u ZZP'er dan is een coach een effectieve manier om als persoon en bedrijf te groeien.

Aanbevelingen van bedrijven 

Praktijk Simone van Bekkum in Alphen aan den Rijn; Coacht Kinderen, Volwassenen en Bedrijven. Als Personal Coach, Kindercoach en Business Coach helpen wij u graag aan de juiste Tools. Aan de slag met een coach? Dan is het tijd voor verandering.  

  • Bedrijven ontvangen naar aanleiding van hun casus (hulp vraag) een offerte op maat. 

Cadeaubon

€ 35,00

Cadeaubon

€ 35,00

Wil je iemand verrassen, koop een cadeaubon, hiermee maak je vast iemand heel erg blij. Door te geven zet je ook weer de deur open naar het ontvangen. Je kunt een cadeaubon kopen voor coachingeen therapie behandeling of medium consult.