Acupunctuur

Energiebanen en meridianen in balans brengen met acupunctuur

Als mensen fysiek uit balans zijn ligt er vaak een grondslag in het mentale gebied. Ergens heeft jouw systeem iets vast gezet, door een gebeurtenis of reactie, vaak zonder dat je dit door hebt. Maar ook als je futloos bent of pijnklachten ervaart is er een relatie met het brein. Er is geen gezonde baby die geboren wordt met rugpijn of chronische vermoeidheid. Dit heeft allemaal met jouw interne systeem te maken. 
Na jarenlang ervaring met traditionele Chinese geneeskunde en de combinatie van diverse therapie soorten, heb ik veel geleerd over de

4 lichamen die wij als mensen hebben:

✓ Het fysieke lichaam

✓ Het energetische lichaam

✓ Het mentale lichaam

✓ Emotionele lichaam

Jouw totale welzijn heeft te maken met deze 4 pijlers, als 1 van deze 
gebieden niet lekker functioneert, dan werkt dit door op je hele zijn. Deze 4 lichamen houden je in balans en een verstoringen van deze balans kunnen er voor zorgen dat de energie in jouw lichaam minder goed stroomt. Stress klachten nemen toe en veel andere verschillende klachten kunnen hiervan het gevolg zijn. Door onder anderen te werken met Acupunctuur en bij kinderen met acupressure of cupping gaat de energie weer stromen en wordt het zelf genezende vermogen geactiveerd.   

Cuppings in combinatie met acupunctuur 

Een cuppings consult in combinatie met acupunctuur is erg effectief tegen het opruimen van afvalstoffen, het activeren van de doorbloeding, het schoonmaken van medianen en lymfe. Het is een pure ontgiftingskuur en niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je brein! Deze behandeling is een detox voor je lichaam en geest. Daarnaast versterkt deze methode je immuunsysteem en je  energieniveau krijgt een boots. Kinderen die een sport blessures hebben opgelopen zijn na 3 keer cupping massage al klachten vrij. We beginnen langzaam en bouwen het op. De behandeling is pijnloos, het rode is slechts waar er afvalstoffen zich hebben opgehoopt. Het lichaam laat door middel van roodheid zien waar de verstoring in het lijf zich bevindt. Bij jonge kinderen gebruikt praktijk simone van bekkum acupressure en HEALING technieken.

Acupunctuur & mindfulness

Tijdens mijn acupunctuur sessie, scan ik het gehele lichaam en ook de geest. Als medical medium voel ik aan waar op verschillende niveaus er disbalans is ontstaan. Hierdoor kunnen we op effectieve wijze aan de slag. Het combineren van de Chinese geneeswijze met mindfulness technieken geeft bewezen meer resultaat dan een klassieke acupunctuur behandeling. Snel weer top fit met mindfulness acupunctuur. 

Een cuppings consult in combinatie met acupunctuur is erg effectief tegen het opruimen van afvalstoffen, het activeren van de doorbloeding, het schoonmaken van medianen en lymfe. Het is een pure ontgiftingskuur en niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je brein! Deze behandeling is een detox voor je lichaam en geest. Daarnaast versterkt deze methode je immuunsysteem en je  energieniveau krijgt een boots. We beginnen langzaam en bouwen het op. De behandeling is niet pijnloos, de rodheid en blauwe plekken zijn zones waar afvalstoffen zich hebben opgehoopt. Het lichaam laat hierdoor zien waar de verstoring in het lijf zich bevindt. 

Effectief bij

 • Vocht vasthouden en lymfe dorstroming
 • Afvoeren van afvalstoffen
 • Afvallen en Detoxen
 • Cellulitis
 • Huidproblemen
 • Stress
 • Spierpijn
 • Rug en nek klachten
 • Fysieke problemen
 • Verslapping
 • Doorbloeding
 • Fultloos en weinig energie 

 

Je kunt kiezen voor een 30 en 60 minuten behandeling of kuurkaart
Alleen cupping
Alleen acupunctuur
Cupping in combinatie met acupunctuur 
Acupressure wordt vaak toegepast bij kinderen


Cupping Gelaat;
De 4x kuurbehandeling wordt per kwartaal gebruikt om de huid een boots te geven. Deze kuur duurt 4 weken, elke week 1 behandeling. Na deze kuur kun je het resuktaat onderhouden met eens in de 4 tot 6 weken een 30 of 60 minuten sessie. In deze behandeling wordt een fruitzuren peeling gebruikt & of masker voor optimaal resultaat.


Cupping lichaam;
Cupping lichaam kun je een keer proberen als een losse behandeling van 30 of 60 minuten. Als het resultaat je bevalt en je voelt je heerlijk energiek, dan kun je ervoor kiezen om voor een kuurbehandeling te gaan. Bijvoorbeeld 4x of 10 x verdeelt over een periode. Zo blijf je in balans, cellulitus en stressvrij

Speciaal voor jou

Cadeaubon

€ 50,00
Speciaal voor jou

Cadeaubon

€ 50,00

Wil je iemand verrassen, koop een cadeaubon, hiermee maak je vast iemand heel erg blij. Door te geven zet je ook weer de deur open naar het ontvangen. Je kunt een cadeaubon kopen om in de webshop te besteden of voor 1 van onze coaching , therapie behandeling of misschien een medium consult.