Bokstherapie

Verbinding maken met jezelf door te boksen!

Onze bokstherapie consulten zijn net even anders, bij ons gaat het niet om jouw conditie, uiterlijk of techniek, "Nee het gaat om de werkelijke jouw". Is deze wel zichtbaar? Hoe sta jij in het leven? Welke drempel zit er in de weg? Hoe kun jij je lichter voelen zonder een dieet, maar puur uit connectie! Dit zijn voorbeelden van waar wij mentaal naar op zoek gaan door ze fysieke te uiten. Lichaam & geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elke gebeurtenis die impact heeft zet zich vast in het lichaam, wij als mensen ontladen niet zoals bijvoorbeeld dieren. Tijdens een gebeurtenis gebruiken wij een overlevingsmechanisme bevriezen, vluchten of vechten (zelf bij te verwaarloze incidenten) vervolgens blijven wij met de spanning rondlopen. Dit kan zich gaan uiten in fysieke klachten en vermoeidheid. Ons gestel slaat de spanning op en bij een trigger wordt deze spanning weer opnieuw aangewakkerd, totdat je de blokkade opruimt, blijft programma onbewust doordraaien.

Boks therapie voor jong en oud, effectief bij weerbaarheid & stress

Boks therapie wordt in praktijk Simone van Bekkum  gecombineerd met verschillende psychotherapie en coaching vormen. Hoe weerbaar ben jij en wat gaat er schuil achter jouw bewegingen. Wat is jouw rem en waar liggen jouw valkuilen. Hoe hou jij je staande, voel je je veilig, ga je een grens over? Boksen in combinatie met cognitieve gedragtherapie geeft mooie inzichten en resultaten. Hier heb je de rest van leven iets aan!

  • Naast de verschillende boks-oefeningen zorgt de psyché coach voor de nodige spiegeling van actie en reactie.
  • Deze methode is een mooie aanvulling op het behandelplan 
  • Kinderen komen door bokstherapie gemakkelijker bij hun ware emoties
  • Naast het boksen werken we ook met een trampoline, balans-bal en andere voorwerpen
  • Fysiek & mentaal combineren in 1 behandeling
  • Het is een mooi meet instrument voor jouw reactie vermogen en handelen
  • Wat is jouw oermechanisme: fight, flight en freeze (vechten, vluchten en verstoppen)
  • Laagdrempelig en geen verwachtingen
  • Geen conditie nodig
  • 1 op 1 aandacht voor jou 

Tijdens een therapie consult, gaan we aan de slag met verschillende therapie vormen, om zo het beste behandel resultaat te behalen. Een therapie consult kan bestaan uit een mix van:

Een combinatie van verschillende technieken wordt toegpast, of slechts 1 behandelvorm, dit is afhankelijk van de hulp vraag.
Samen bepalen wij het juiste behandelplan, zodat je snel weer in balans bent. Iedereen is namelijk anders! De meeste klanten zijn na een paar behandelingen al klachten vrij. Heb je wat meer consulten nodig of wil je echt een Life Changing Programma volgen, dan werken wij met een trajcetkaart van 11 sessies gecombineert met therapie, coaching en medium waarvan je 1 sessie, een uitbreide intake en diverse tools ter waarde van 195,- van ons cadeau krijgt.

Boek nu een consult voor een therapie vorm, een coachings afspraak of medium consult. Wij nemen contact met u op voor het inplannen van een afspraak! 

Speciaal voor jou

Cadeaubon

€ 50,00
Speciaal voor jou
Speciaal voor jou

Cadeaubon

€ 50,00

Wil je iemand verrassen, koop een cadeaubon, hiermee maak je vast iemand heel erg blij. Door te geven zet je ook weer de deur open naar het ontvangen. Je kunt een cadeaubon kopen om in de webshop te besteden of voor 1 van onze coaching , therapie behandeling of misschien een medium consult.