Psych K ®

Na 1 tot 5 behandelingen klachten vrij met psych k

Psych K ® is een verbluffende methode om negatieve gedachten, belemmerende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende overtuigingen! Zelf-sabotage die je persoonlijke groei in de weg staat wordt met psych k therapie op een effectieve manier doorbroken. Vrij eenvoudig worden blokkades in het onderbewuste opgeruimd. Bovendien kan je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen. Bijvoorbeeld een overtuiging "ik kan dat toch niet" kan je veranderen in: "Je mag er zijn, er is ruimte voor jou". Of bijvoorbeeld "ik ben niet goed zoals ik ben" kun je veranderen in: "Ik ben goed zoals ik ben, ik doe er toe". 

Als je hoofd overvol is of je hebt een lage tijd onder stress gestaan, ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt of jezelf beeld is gevuld met onwaarheden, dan kunnen je 2 hersenhelften niet meer optimaal met elkaar functioneren. Vaak verval je dan in terugkerende situaties, waarnemingen zijn niet in overeenstemming met je acties. Je emoties en zenuwstelsel is overprikkeld. Je zelfbeeld klopt niet met de werkelijkheid, je voelt je moe en onrustig in je lichaam. Door o.a. Psych-K ® therapie toe te passen kun je weer balans creëren tussen de hersenhelften en kun je het onderbewuste her programmeren. Je haalt als ware de lading van een (stressvolle) situatie af. PSYCH-K pakt de “software” aan die onderbewust al jaren draait!
Wat nodig is? Dat jij besluit dat je wil veranderen!

Voor wie is Psych k?

Deze behandeling is voor iedereen en kent geen contra indicatie. Je kan deze methode zowel bij kinderen als volwassenen toepassen. De vraag techniek bij kinderen zal uiteraard spelende wijs worden benaderd. Mensen met bèta blokkers of antidepressiva kunnen iets meer behandelingen nodig hebben omdat hun zenuwgestel wordt onderdrukt door de medicijnen. Veranderen geeft vaak stress omdat vanuit ons overlevingsmechanisme de mens zich onbewust het liefst vasthoudt bij het oude, ook als dit niet ondersteunend is. Dit voelt veilig en vertrouwd. De PSYCH-KⓇ balansen zorgen ervoor dat er een optimale samenwerking ontstaat met de linker en rechter hersenhelft, zodat je tijdens het veranderingsproces beschikt over je volledige vermogen. Het is wel belangrijk dat je je open stelt en overgeeft aan je emoties en gedachten. Hoe beter je kan visualiseren hoe gemakkelijker je bij jouw opgeslagen patronen kunt. Het lijkt eerst wat ongemakkelijk, door de natuurlijke weerstand, laat het maar los en ga erin mee.

Psych k Rob Williams

Psych k rob williams, deze combinatie komt naar voren als we het over psych k hebben. PSYCH K is namelijk in 1988 ontstaan door  Robert M. Williams M.A.. Hij studeerde bedrijfskunde en psychotherapie. De reguliere counselingtechnieken en therapieën vond Willems te beperkt. Deze technieken draaiden om ‘inzicht’ en ‘motivatie’, waardoor er zelden echte, blijvende veranderingen bij cliënten op treden. Williams besteedde meer dan 25 jaar aan het ontwikkelen van de Psyche k methode.  PSYCH-K is geïnspireerd op verschillende methodes en komt voort uit jaren van hersenonderzoek, en honderden sessies met individuen en groepen. Met deze behandelvorm creëer je andere staat van je brein. Even later werkte Williams samen met Bruce Lipton o.a. bekend van het boek: De biologie van de overtuiging, hoe gedachten je leven bepalen. Volgens celbioloog Bruce Lipton wordt ons menselijk denken en handelen voor 95% bepaald door ons onderbewustzijn. Ons gedrag gaat dus voor 95% op de automatische piloot en wordt aangestuurd door wat we diep van binnen geloven. Dit noemen we overtuigingen, het zijn conclusies die we getrokken hebben aan de hand van onze levenservaringen. Bruce Lipton toont aan dat onze overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteiten op DNA niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Het is geen probleem je onderbewuste programmering te veranderen echter het is wel noodzakelijk net als bij een computer de software te vervangen. “Praten, positieve affirmaties en intenties sturen” naar de computer werkt niet, nieuwe software wel!

Voordelen Psych k

Wat onderscheidt PSYCH-K® met andere methodes! 

✓ PSYCH-K® is eenvoudig, vriendelijk, effectief en geschikt voor zowel werk en privé.
 Je hoeft de inhoud van je blokkade, probleem of trauma niet inhoudelijk te delen
 Je bent bewust aanwezig
 De lading van een gebeurtenis verdwijnt
 Oude patronen, onbewuste programma’s worden opgeruimd 
 Wat aangepakt is wordt opnieuw opgeslagen en vaak opgelost
PSYCH-K® wordt ook wel gezien als spiritueel proces met psychologische voordelen
 Het is een intensievere methode dan visualisatie, affirmaties, wilskracht en positief denken
✓ PSYCH-K® pakt de “software” aan die onderbewust al jaren draait!
 Na 1 tot 5 behandelingen is 90% klachten vrij