Home » Consulten » Medium

Medium 

Een medium is iemand die een boodschap vertaald om jou verder te helpen.

Medium vindt men vaak een raar woord! Er hangt nog steeds een mystiek gevoel omheen. Maar in feite is een medium, iemand die gevoeliger is voor wat er om jou heen hangt 

Waarom ga jij naar een Medium?

Wat was voor jou de reden om een medium op te zoeken? Hulp bij een levensvraag of situatie waar je zelf in vast loopt. Wilde je contact met een dierbare die overleden is. Heb je een zetje in de juiste richting nodig? Vaak weet je van binnen het antwoord wel, maar een medium kan jou net een setje in de richting geven of helpen het antwoord op jouw vraag te geven. 

Medium Simone  geeft verschillende soorten medium consulten: Een persoonlijk consult over jouw leven, vragen, liefde, werk, toekomst, heden en verleden, ook wel Psychic reader genoemd. Een medium consult over een dierbare of gids. Maar ook een medical medium consult waarbij we naar jou fysiek en mentale klachten kijken. In dit consult kan soms direct een therapie vorm of Heeling wordt toegepast. Een consult duurt gemiddeld 45 tot maximaal 60 minuten.

Cadeaubon

€ 35,00

Cadeaubon

€ 35,00

Wil je iemand verrassen, koop een cadeaubon, hiermee maak je vast iemand heel erg blij. Door te geven zet je ook weer de deur open naar het ontvangen. Je kunt een cadeaubon kopen voor coachingeen therapie behandeling of medium consult.