Blog voor een gelukkig en succesvol leven? 

Praktijk Simone van Bekkum houdt u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, therapieën en methodes! Alles voor een Gezond & Stressvrij leven. 

Ontdek hoe je jouw leven positief kunt veranderen

Ben je klaar voor een positieve transformatie in je leven? Ontdek hoe je jouw leven kunt veranderen en verbeteren. Wil je jouw leven Echt in positieve zin veranderen? Dan is het cruciaal om eerst jezelf te bevrijden van een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld, dat diepgeworteld is in je gedachten en overtuigingen, beïnvloedt al je beslissingen en keuzes. Maar hoe ontstaat dit negatieve zelfbeeld eigenlijk, en belangrijker nog, hoe kun je een nieuwe, positieve waarheid voor jezelf creëren?

Lees meer »

Sta jij open voor verandering?

Een Access Bars behandeling zorgt namelijk voor directe rust in je hoofd, meer energie en minder klachten. Zonder te praten kunnen oude patronen, gedachten, gevoelens en blokkades zich loslaten. Door het regelmatig toepassen van bars therapie kun je zelfs je immuunsysteem verhogen. De Access Bars behandelingen worden over de hele wereld toegepast! De resultaten zijn bijzonder en kunnen je leven veranderen.

Lees meer »

Het Ego is Niet de baas

Tuurlijk hoort het EGO bij de mens, je EGO ook wel ECHO genoemd vindt van alles en oordeelt erop los. Haal je EGO van zijn directiestoel en neem de leiding over jou geheel, want er is namelijk meer dan alleen het EGO. Het EGO is slechts een ECHO in je hoofd..  Als het EGO niet belangrijk meer is, wat blijft er dan over? Laten we het je ziel of werkelijke zijn noemen. Een vertroebeld bewustzijn dat alle fratsen van je gedachten heeft losgelaten. 

Lees meer »

Ken je die momenten dat je lichaam snakt naar rust?

Je wil het liefst even niks, maar je hebt nog een overvolle to do lijst staan die echt vandaag af moet? Soms voel je zo duidelijk dat je een avondje met jezelf en een goed boek nodig hebt!Maar waarom kies je uiteindelijk toch om paraat te staan voor je gezin?

Lees meer »

Hoe kun je edelstenen het beste gebruiken?

Edelstenen, ze zijn prachtig... Ze geven je energie, laten je stralen en zorgen dat de ruimte de juiste energie krijgt. Elke edelsteen heeft zijn eigen werking. Eenmaal een edelsteen gekozen die het beste bij jou past, wil je de kracht natuurlijk optimaal ervaren. Dit doe je door de edelsteen eerst te reinigen, op te laden en te programmeren.

Lees meer »

Transformatie Cupping, 100 procent effect!

Cuppingmassage geeft 100 procent effect! Fysiek en Mentaal. Topsporters zijn er dol op, BN’ers cuppen er op los. Een cupping massage is een ware detox voor het lichaam. Het lichaam gaat direct effectief opruimen en zorgt dat alle opslag van vocht, afvalstoffen, toxines goed kunnen worden afgevoerd. Je lichaam kom weer in top conditie! Deze therapie is voor zowel mannen als vrouwen. Bijna iedereen ervaart na een cupping massage direct of een dag later een enorme energie toename. Deze wonder behandeling is de perfecte aanvulling op een sportprogramma, detox-kuur, dieet, fysieke klachten, nek schouders, onderrug, muisarm, huidverslapping, slechte doorbloeding, vocht vasthouden enz. Steeds meer mensen bezoeken een cupping therapeut , zelfs voor/na een cosmetische ingreep, operatie of bij een te lang staan of zittend beroep. 

Lees meer »

Wat vertellen symptomen en kwaaltjes aan jou?

Wat vertellen symptomen zoals hoofdpijn, vermoeidheid, lage weerstand, buikpijn en andere kwaaltjes aan jou?Welkom, mijn naam is Simone, ik heb geprobeerd om de meest voorkomende klachten die ik in de praktijk regelmatig tegen kom hieronder uit te schrijven. Hierbij heb ik vanuit andere invalshoeken gekeken naar de kwaal en het verband met je energetische lichaam, Chinese geneeskunde, de mind, emoties, symptomen, het fysieke lichaam, patronen, blokkades en meer. Uiteraard zijn er verschillende invalshoeken mogelijk en daarin tegen is ook iedereen weer anders, dus deze inzichten kunnen voor jou verhelderend zijn of juist helemaal niet. Voelt het voor jou niet kloppend? "dat kan", vaak heeft dit te maken met de missing link, niet alle informatie hebben of het puzzelstukje wat ontbreekt. Dat is ook wel logisch omdat je pas een goede anamnese kan uitvoeren als de persoon voor je staat en je over alle informatie kan beschikken.

Lees meer »

Waarom is vergeven zo belangrijk?

Waarom is vergeven eigenlijk zo belangrijk? Bij vergeven gaat het om het loslaten en het anders waarnemen en doorvoelen van een gebeurtenis. Je haalt de persoonlijke lading van de situatie af en koppelt het los van jouw ego. Je stelt je zelf of de ander niet mee verantwoordelijk voor de gebeurtenis. Door jezelf of een ander te vergeven en de wrok echt los te laten, creëer je ruimte in je systeem en lichaam. Een opgeslagen wrok kan door middel van vergiffenis en herbeleving worden opgelost. Vergeven doe je voor jezelf, niet voor de ander, je hebt de ander er niet eens bij nodig "klinkt gek toch.. maar is echt zo". Het doel van vergeven is dan ook dat jij je beter gaat voelen!

Lees meer »

Mama's mogen ook aan zichzelf denken

Mama's vergeet jezelf niet! Het moederschap is soms bikkelen. De hectiek van het leven kan je aardig opslokken. Maar ook het verwachtingspatroon van moeders ligt hoog. Kleding op de grond, mama ruimt het wel op! Overal staat afwas, maar wie brengt het naar de keuken? De volgende zinnen komen jullie Mama's ook vast wel bekend voor:

Lees meer »

Therapie plus voor kinderen en volwassenen

In de tijd waar het leven snel gaat en veel van ons verwacht wordt, ervaren de meesten mensen en kinderen, druk van buitenaf, druk van zichzelf, een overvloed aan taken, verwachtingen en kaders. Probeer het dan maar eens jezelf emotioneel en fysiek in balans te houden. Als je al niet zo lekker in je vel zit en er komen ook nog onverwerkte emoties of situaties bij dan is de emmer al snel vol. Er ontstaan zo ongemerkt verschillende vage klachten zoals: snel moe buikpijn, hoofdpijn, slecht slapen, lage weerstand, slechte hormoonhuishouding, overmatig eten of juist geen eetlust, nek rug en schouder klachten en andere, fysieke klachten en mentale klachten. Bij kinderen kan dit zich uiten in bijvoorbeeld leerproblemen, concentratie problemen, opstandig, druk, boos, verdrietig, angstig, duidelijk overprikkeld. Geef u kind de ruimte om deze emoties te tonen, ga in gesprek en komt u er alleen niet uit zoek dan professionele hulp 

Lees meer »

We zijn weer open, locatie Alphen aan den Rijn

Vanaf 3 maart mogen alle contactberoepen weer open, zo ook praktijk Simone van Bekkum in Alphen aan den Rijn. Als stress therapeut is er juist behoefte om even te ontladen en weer in balans komen. Tip: reset je stress niveau! Waarom? Het is voor iedereen een gekke tijd, waar je veel meer binnen zit en soms een hoop onzekerheid ervaart. Al deze onzekerheid, eenzaamheid, verveling, angst (om besmet te raken) en spanning: gaat hoe dan ook in je lijf zitten, dat is nauw eenmaal een natuurlijk overlevingsmechanisme. Het onderbewuste is alert bij gevaar omdat het de vijand niet kan inschatten. Zelfs de meest rustige mensen die niet direct de gevolgen van corona ervaren pikken deze spanning onbewust op. Uiteindelijk zijn we allemaal een collectief van energie. Voel je dan ook niet vreemd, anders of gek als je je even niet zo lekker voelt.

Lees meer »