Over Simone

Welkom ik ben Simone, bouwjaar 1976 en woon inmiddels in Alphen aan den Rijn samen met dochter Rowena en lieve partner Sjimmie. Als kind voelde ik mij altijd anders, ik was er wel maar ook weer niet..  Ik was zo’n heksje die met kruiden, brandnetels van alles maakte en brouwde. Mijn hoofd was 1 chaos er gebeurde van alles, om dit te verwerken ging ik schrijven, dit gaf rust! ik schreef gedichten en teksten een echte woordkunstenaar. 

(alleen ben ik dyslectisch en heb ik dyscalculie, dat weet ik nu, toen niet, ik was gewoon niet zo goed in school zeiden ZE de grappenmakers) 

Uitendelijk heb ik wel mijn MBA (Master in Business Administration) en verschilende medische studie behaald zoals; Acupunctuur, psychotherapie, psychk, profesional coaching, kindertherapie, stresstherapie en nog vele cursussen. Ik ben een autodidact en leer juist heel snel, alleen anders ... 

Bij praktijk Simone mag iedereen zichzelf zijn 

Gevoeligheid omzetten in kracht

Door mijn gevoeligheid en om mezelf staande te houden in alle prikkels, info, gevoelens en waarnemingen was ik altijd bezig met het coachen van mezelf. Achteraf heel logisch maar toen een beetje vreemd een kind van 9 jaar die zich vaak terugtrekt, psychologie boeken verslind, en coaching rijtjes (programmatie) voor zichzelf opschrijft?? Hierdoor had ik al vrij snel een alter ego om in het plaatje van de maatschappij te passen. Dit alter ego was een meester in verbloemen en trok de meest extreme situaties en partners aan. Elke keer belandde ik in de meest vreemde situaties, met de meest heftigste persoonlijkheden en issues. Waarom?

Om hier van weg te lopen en lekker in mijn hoofd te zitten, ging ik het zakenleven in business babe.. On TOP of the world… Dit ging mij goed af met vallen en opstaan, hoge pieken… diepe dalen … Achteraf allemaal leerscholen die nu goed van pas komen.

 

Het leven was voor mij een enorm uitdaging: Luister ik naar mijn hoofd.. of naar mijn gevoel…
Ongeveer zo'n 10 jaar geleden na de geboorte van mijn dochter is mijn hele leven veranderd, toen werd de grond onder mijn voeten weggerukt! De bevalling was een hel.. Wij hadden het bijna niet overleefd.. kort daarna overleed mijn moeder, mijn bedrijf (10 jaar bloed zweet en tranen) ging kopje onder. Too much to handle… Maar de grootste wake up call ever….

 

Het universum zei:… weg met dat alter ego … twee jaar lang moest ik revalideren en dat deed ik ook..
Ik omarmde wat ik had weggestopt, dook weer de psychologie in en ging diverse therapeutische studies volgen. Er was ruimte voor mij, mijn spiritualiteit en mijn hunkering om mensen te helpen. In 2012 startte ik TotaalVisie nu getransformeerd in simonevanbekkum.nl een praktijk waar ik volwassenen en kinderen verder help met het in balans brengen van het:

  • Emotionele
  • Mentale
  • Fysieke
  • Energetische lichaam

Door mijn mensenkennis, spirituele gave en opleidingen combineer ik verschillende behandelvormen en werk puur uit mijn gevoel. 
In mijn praktijk werken we aan een gezond en stressvrij leven voor kinderen & volwassenen. Door te behandelen op maat en therapie vormen te mixen ontstaan er mooie resultaten. Naast het therapeutische gebruik ik ook mijn medical mediumschap om tot de kern te komen.
Als coach ben ik vooral actief voor bedrijven of een 1 op 1 coachingstraject naar een betere jij!

Liefs Simone 

Nice to know about Simone

#Alphen aan den Rijn  #Familiemens  #Jufgezondheidskundegeweest  #Groothart  #Houdtvanlachen #Mensenmens  #Strand  #Bos  #Natuur
#HuisdierFranseBulldogg   #Australiegewoont  #Spanjebedrijfopgezet  #Modellenwerkgedaan  #HumorisGoud  #Huiltbijfilms  #Ongeduldig
#Structuur  #Neemtemotiesover  #Nieuwsgierig  #Vrolijk  #Praatgraag  #Luisterdgoed  #HoudtvanStuderen  #Ontdekken #Levenslustig  #Geheugenalseenolifant  #Tweelingsterrenbeeld  #Adrem  #Hetglasishalfvol  #Shoppen  #Mediteren #Hardlopen #Probeertopvoedingteletten #Houdtvaneten  #Trouw #Discreet  #Empatisch  #Medisch  #Onderzoeker  #Avontuur  #Kentgeenjaloezie  #Houdtnietvanruzie  #Ondernemer  #Leider #Strateeg #Heefts'morgenskoffienodig  #Verre reizen #Bali  #Dubai  #Japan  #Doorzetter  #Vrijegeest  #Krachtig #GeboreninAmsterdam #Zus+ overleden  #Moeder+ overleden  #Houdtvansmartlappen  #Kaas  #Dropjes  #Kleurrijk