Video impressies

Ontdek Simone van Bekkum via Inspirerende Video's

Bekijk de filmpjes van Simone van Bekkum om meer te weten te komen over haar praktijk, de retreats op Ibiza, en om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten. Soms is het prettig om haar stem, gezichtsuitdrukkingen en energie te ervaren via een video voordat je een afspraak maakt. Deze video's bieden een waardevolle inkijk en kunnen je helpen bij het nemen van de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

 

Simone van Bekkum - Jouw Gids naar Persoonlijke en Zakelijke Groei!

Ik ben Simone en ik help je graag vooruit! Wat je probleem of vraag ook is, zelfs als je nog niet precies weet wat er aan de hand is, sta ik voor je klaar. Mijn aanpak is erop gericht om jou op een natuurlijke manier te laten worden wie je echt bent. Dit kan leiden tot grote veranderingen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Stel je een unieke reis voor, waarbij therapie en coaching samenkomen in een op maat gemaakte mix van sessies. Dit is veel meer dan alleen een standaard benadering; het is een krachtige combinatie van diverse disciplines die je helpen groeien en transformeren.

 

Onze sessies omvatten: familieopstellingen, verlangensopstellingen, systeemwerk, psychic & mediamieke readings, holistische therapie, EMDR, NLP, hypnotherapie, regressietherapie, spirituele begeleiding, mindset-reset, acupunctuur, manifestatie, stressverlichting, MBA-businessstrategieën en universele coaching naar succes en heling.

Met meer dan 15 jaar ervaring in gecombineerde therapieën en business coaching brengen we een schat aan expertise en een diepgaande benadering om jouw welzijn en groei te ondersteunen. Laat ons je begeleiden op deze bijzondere reis naar succes en innerlijke genezing.

Durf Jij Je Emoties Toe te Laten en Naar de Diepste Kern te Gaan?

Ben je klaar om je emoties toe te laten en diep te graven naar de kern, zodat je daarna kunt opbloeien en loslaten wat je tegenhoudt? Verlang je ernaar om jezelf vrij te voelen en actief op zoek te gaan naar jouw ware geluk? Samen gaan we aan de slag om alle ballast van vroeger, inclusief oude emoties uit relaties, werk en verschillende situaties, op te ruimen.

In onze sessies creëren we een veilige ruimte waarin je jezelf volledig kunt openstellen. We gaan diep, naar de essentie van wat je belemmert of tegenhoudt in het bereiken van innerlijke rust en geluk. Het kan spannend zijn om je emoties toe te laten en oude patronen te doorbreken, maar dit is vaak de eerste stap naar echte transformatie.

Samen zullen we werken aan het opruimen van energetische blokkades en het loslaten van vastzittende emoties. Of het nu gaat om onverwerkte gevoelens uit het verleden, belemmerende overtuigingen of uitdagende situaties in het heden, ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw pad naar innerlijke bevrijding en authentiek geluk.

Laat jezelf toe om te groeien en te bloeien. Samen kunnen we ontdekken wat er werkelijk toe doet en hoe je de bagage van het verleden kunt loslaten, zodat je met hernieuwde energie en helderheid jouw ware pad kunt bewandelen.

Ontdek de Kracht van Loslaten van jouw vrouwenlijn 

Vrouwen, al eeuwenlang dragen we lasten voor elkaar. Onbewust nemen we ballast over die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Traditioneel zijn we opgevoed met een focus op dienstbaarheid en onderdanigheid, waarbij onze rol gericht was op het verzorgen van mannen, kinderen en het huishouden. Hierdoor belasten we onszelf met talloze rollen en taken.

Gemiddeld zijn vrouwen loyaler aan ons familie systeem. We dragen de emoties, verwachtingen, rollen en lasten van voorgaande generaties mee. Door deze lasten te erkennen, te verwerken en te doorvoelen, ontstaat er ruimte om authentiek te worden en minder vatbaar te zijn voor externe invloeden, zoals de verwachtingen van ouders of opgelegde rollen.

Het is tijd om alles wat niet van jou is en wat je onbewust vasthoudt op te schonen. Ik gun jou de bevrijding en ruimte om je eigen pad te bewandelen, vrij van opgelegde lasten en verwachtingen. Laten we samen werken aan het loslaten van deze ballast, zodat je kunt groeien en bloeien in je eigen authentieke zelf.