Groei Retreat ♛ Oktober 2024

Voor de Dappere Ondernemers die Gelukkiger & Succesvoller willen Leven

Transformeer je Binnenwereld om je Buitenwereld te Veranderen, voel je dat het tijd is om naar binnen te keren? Verlang je naar innerlijke rust en wil je op een nieuwe manier naar jezelf kijken? Mis je iets in je dagelijks leven, ondanks dat je alles hebt? Voel je een onrust waarvan je de oorzaak niet kent? Wil je als mens groeien, je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen of je carrière een boost geven? Dit is jouw kans!

Ben jij een visionair?

Geloof jij dat jouw succes afhangt van hoe jij je voelt? Dompel jezelf dan onder in een welverdiende retreat waar systemisch werk, ademkracht en ontspanning samenkomen in harmonie. Ontdek hoe dit meerdaagse programma de sleutel kan zijn tot een ontspannen, bewuster en meer vervullend leven. Krijg inzicht in je droomleven en voel waar het ontbrekende puzzelstukje ligt. Stem je af op de juiste energie om het verleden los te laten en succes te boeken in de toekomst. Deze retreat biedt je de kans om je innerlijke balans te herstellen en je doelen met helderheid en overtuiging na te streven.

Reconnet Yourself To Build Your dream Business

 

Ontdek de sleutel tot ware vreugde en innerlijke rust op Ibiza, het eiland waar transformatie en persoonlijke ontwikkeling samenkomen.
Doe mee aan onze exclusieve spirituele coaching retreat om:

  • Je fysieke, emotionele, mentale en spirituele energiebalans te verbeteren
  • Een carrière switch te maken en jezelf (her) ontdekken 
  • Prestatie-fit te blijven: een betere balans tussen werk en privéleven te bereiken
  • Het Ondernemerschap van een andere kant te bekijken: bezieling & drive combineren 
  • Gelijk gestemde ontmoeten, contexten en leren van elkaar (selectie top ondernemers)

Neem de stap naar een meer vervuld en gebalanceerd leven, zowel persoonlijk als professioneel. Sluit je aan bij ons op Ibiza voor een unieke ervaring die je leven en carrière zal transformeren.

Transformeer je binnenwereld om je buitenwereld te veranderen

persoonlijke groei mogelijkheden

Unieke Methodes: Zakelijke Opstellingen en Mediumschap

De Spirituele Groei Retreat is een exclusief programma dat persoonlijke en zakelijke doorbraken faciliteert. Onder begeleiding van ervaren spiritual business coaches krijg je diepgaande ondersteuning op het gebied van leiderschap, mindset en gedragsverandering. Dit programma richt zich ook op het ontwikkelen en behouden van veerkracht, en het loslaten van verwachtingen die leiden tot constante sluimerstress.

Het behouden van veerkracht onder hoge verwachtingen en een veeleisende werkdruk is voor velen een enorme uitdaging. Tijdens de retreat worden Yoga, Meditatie, Mindfulness, zakelijke opstellingen, release therapie en mediumschap ingezet om diepgaande inzichten te verkrijgen in verborgen dynamieken en onbewuste patronen. Deze methodes helpen je zakelijke en persoonlijke groei te bevorderen en obstakels te overwinnen.

Ervaar hoe deze unieke benadering je helpt om verborgen belemmeringen te doorbreken en je volledige potentieel te realiseren. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een transformerende ervaring die je leven kan veranderen.

Programma Sneak Peak

Een korte Sneak Peak, zodat je een klein beetje indruk hebt van wat je kunt verwachten 

21 oktober tot 25 oktober 5 dagen en 4 nachten
Aankomst 21 oktober vanaf 11:00 Aankomen op de plek en landen in het programma
Inbegrepen: Chef Kok Ontbijt, lunch, diner, drinks & snacks (alcohol vrij, koffie reducering)
Acomodatie: 5 stereen Villa ***** mooie kamers, losse bedden en 2 persoons (deze worden verdeeld en gedeeld, uiteraard los indien je niet samen komt)
Activiteiten: * Uniek: Zelfrealisatieprogramma
* Yoga & Meditatie
* Breathwork & ceremonie
* Sound Healing
* Energie Transmissie
* Systemisch werk: Opstellingen
* Coaching, reading, healing
Vertrek 25 Oktober vanaf 12:00 Je gaat naar huis met
Waardevolle inzichten en (zakelijke) relaties, verlichting, actieplan, energie, zelfkennis en tools
Prijs: Zakelijk aftrekbaar € 3.333,- Magische euro's (prijs is inclusief € 578,45 BTW)
NIET IN BEGREPEN: vliegticket, verzekeringen

Informatie aanvragen? 

zakelijk succes coaching

↓ Yes, ik meld mij aan voor dit unieke groei Retreat ↓

Aanmelden 

Ibiza retreat
Ontdek een exclusieve vijfdaagse* (her)beleving, ontwikkeld om jou en je te versterken op een manier die je zakelijke en persoonlijke horizon verbreedt en waardevolle inzichten en ervaringen biedt. Unieke kans 

 

"IBIZA het eiland waar transformatie en persoonlijke ontwikkeling samen gaan!"  Ben je het zat om elke keer tegen dezelfde persoonlijke stukken aan te lopen? Heb je het gevoel dat je continue aan staat en moeilijk echt kan ontspannen? Doe je je best om er het beste van te maken, maar lukt het je niet om van je succes te genieten? Heb je het gevoel dat het nooit "echt" goed genoeg is?