Wat is een medium?

medium simone van bekkum
spiritueel coach

Een medium is een persoon die door talent én training kan communiceren met de Spirituele Wereld, Dierbaren, Energie velden en het verlangen van ziel tot ziel zichtbaar maakt. Heel simpel gezegd een vertaler van Energie. Een medium kan dus ook communiceren met jouw ziel en energieveld. Of met de Ziel van een dierbare uit deze wereld of de andere wereld.

Dat klinkt zweverig?
Ja, dat kan inderdaad wat zweverig klinken in de oren van sommige mensen.Maar heb je een echt goed medium tegenover je dan valt alles op zijn plek, daar is niets zweverig aan, juist heel feitelijk. Het gaat juist om specifieke informatie en inzichten die jij mag ontvangen. Kom je voor een persoonlijke vraag, dan zal een medium vrij snel de juiste “snaar” weten te raken en je op weg kunnen helpen met jouw vragen. Het is een cadeau om het energie veld te mogen onderzoeken en gebruiken. Ook heel nuttig tijdens therapie consult en coaching gesprekken. Wil je dit ook leren? to to read

Waarom zou ik naar een medium gaan?
Dat kan om diverse redenen zijn. Bijvoorbeeld: Je wilt contact met een dierbare overledene. Of je zit met een probleem waar je zelf niet zo snel het antwoord op weet en wel wat hulp bij kunt gebruiken. Een medium kan je een zetje in de richting geven. Vaak weet je diep van binnen het antwoord wel, maar een medium kan je helpen bij het antwoord te komen. Een medium is geen therapeut en kan niet het probleem oplossen maar wel inzicht bieden en de energie beter doen stromen. Er is trouwens niemand die jouw probleem kan oplossen deze verantwoordelijkheid heeft ieder zelf te nemen en te pakken. Maar een beetje hulp of richting kan echt het verschil maken!

 

Kan iedereen medium worden?

We komen allemaal uit dezelfde bron of we zijn allemaal "het AL" Energie dus en vanuit de oorsprong zijn we allemaal intuitief. Jonge kinderen zijn vaak nog gevoeliger omdat het waarnemen en voelen nog sterker is, de hersenen zijn nog bezig met verbindingen maken en vertalen van de emoties, nog niet zo geconverseerd zou je kunnen zeggen. Sommige mensen weten goed op hun intuitie te vertrouwen, anderen leren het (door het leven en/of cursus) weer terug te vinden. 

Sale!

Blok 1 Mediumschap & het Energieveld

€ 400,00 € 200,00
Sale!

Blok 1 Mediumschap & het Energieveld

€ 400,00 € 200,00

We starten dit blok met een ontdekkingsreis naar jou ziel, want als je eigen ziel kan verstaan, kun je ook de ziel van de ander voelen. Je gaat overduidelijk het verschil leren kennen tussen wanneer je hoofd spreekt en wanneer de ziel aan het woord is.

Meer informatie 

Sale!

Medium Consult, Medical Medium & Psychic Reader

€ 175,00 € 150,00
Sale!

Medium Consult, Medical Medium & Psychic Reader

€ 175,00 € 150,00

Medium Simone  geeft verschillende soorten medium consulten: Een persoonlijk consult over jouw leven, vragen, liefde, werk, toekomst, heden en verleden, ook wel Psychic reader genoemd. Een medium consult over een dierbare of gids. Maar ook een medical medium consult waarbij we naar jou fysiek en mentale klachten kijken. In dit consult kan soms direct een therapie vorm of Healing worden toegepast. De volledig gerichte medium consulten duurt gemiddeld 50 tot 60 minuten.