Mogelijkheden- Verander Trajecten


  Aandachtspunten 

Betaling: Na ieder consult dienen de kosten contant direct te worden afgerekend. (tikkie)

Consult: Voor de meeste wel duidelijk: Een consult duurt +/- 60 tot 70 minuten, hieronder valt ook het nuttige van een kopje thee of koffie, de betaling, nieuwe afspraak maken en toiletbezoek. (uit ervaring is gebleken dat hier nog wel eens verwarring over ontstaat.)

 

Extra tijd/ uitloop: Ik sluit het consult altijd netjes af, maar daar er mensen misbruik proberen te maken om extra tijd te claimen of aan het einde nog vragen gaan stellen, ben ik genoodzaakt na 75 minuten per extra 5 minuten € 8,-  in rekening te brengen.

Op tijd komen: KOM OP TIJD! Er is gebleken dat mensen vaker of 15 minuten te vroeg of veel te laat komen en er wel verwachtingen aan koppelen. Bijvoorbeeld dat het consult volledig gedaan kan worden of dat het consult 15 minuten langer duurt. Sommige mensen verwachten bij te laat komen dat het consult dan toch een vol uur kan duren en of minder hoeven te betalen. Helaas is dit niet mogelijk, vaak zit er alweer iemand na jouw gepland of moet ik even opladen voor de volgende cliënt .

 

Vervolgafspraak en afspraken maken: Ik heb besloten indien mogelijk alvast vooruit te plannen, dit doen we per 3 afspraken, zodat je zeker bent van een plekje en deze tijd niet van het consult afgaat. Tenzij het een eenmalig consult is. Graag de Google uitnodiging opslaan en accepteren. (afspraak verzetten tijdens werktijden, tenzij geen andere optie i.v.m. ziekte)

Verhinderd of ziek: kan gebeuren: Ben je ziek, zwaar verkouden, Covid  of verhinderd, laat dit dan op tijd weten zodat ik iemand van de reservelijst blij kan maken. Consulten die niet op tijd (24 uur van te voren) worden afgezegd, moet ik helaas in rekening brengen.

 

Whatsapp /Vragen: Na een consult mag je zeker nog wat vragen en ben ik er tot een bepaalde hoogte voor je. Ook hier is gebleken dat mensen op de gekste tijden (s avonds laat, in het weekend, s nachts ) vragen gaan stellen of een week later nog informatie willen ontvangen, terwijl ik het soms echt niet meer weet, of de vraag heeft niks meer met het consult te maken heeft.  Heb je een nieuwe vraag, dat niet kan wachten dan kunnen we altijd een telefonisch of whatsapp consult tijdens werkuren inplannen.

Nice to know
Wat jullie misschien wel of niet weten is dat voordat jouw consult begint, ik al bezig ben om jouw consult zo effectief mogelijk te laten zijn. Ik stem mij af op jou en bereid elk consult voor. Deze tijd wordt niet doorberekend (onzichtbare tijd) Daarnaast weten jullie van mij dat ik ook tips, advies en healing tussendoor geef, dat is prima, maar graag rekening houden met mijn privé leven: de avonden en weekeinden zijn heilig om goed op te kunnen opladen zodat ik jullie van dienst kan zijn! 

Betalingsmogelijkheden

Vooraf Betalen
Praktijk Simone van Bekkum hanteert een tarief per consult voor de gekozen behandeltijd. Er worden geen meer of minderingskosten in rekening gebracht bij eventuele uitloop of kortere sessies. Een volledige sessie duurt +/- 60 tot 70 minuten. U kunt het contact formulier invullen voor het maken van een afspraak of online een behandeling bestellen en afrekenen, dan nemen we direct contact met u op voor het maken van consult afspraak. Geen verwijsbrief noodzakelijk!

Achteraf Betalen 
Na ieder consult dienen de kosten Contant of via Tikkie direct te worden afgerekend.
De bijbehorende factuur wordt later na gemaild. Voor bedrijven maken wij een offerte op maat en gelden er andere tarieven. Vasten klanten of meerdere behandelingen kunnen ook op factuur worden gezet, met een betaaltermijn van 7 dagen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Verhinderd of ziek
Consulten of trajecten die niet tijdig worden afgezegd (minimaal 24 uur van te voren) worden in rekening gebracht. U zult begrijpen dat we zo kort van te voren geen nieuwe klant meer kunnen inboeken. Als u onder behandeling bent bij praktijk Simone van Bekkum, gaat u akkoord met deze voorwaarden.