Mogelijkheden- Verander Trajecten

Deze mogelijkheden zijn bedoeld voor mensen die niet zomaar zakelijk of privé een klein probleempje hebben, maar echt de urgentie voelen om iets wezenlijks aan hun situatie te veranderen, zaken op te ruimen, te verwerken en inzicht te verkrijgen op verschillende niveaus. Ik ga voor kwaliteit en optimaal resultaat, wil jij dit ook? en vindt jij jezelf of jouw bedrijf de moeite waard om een serieuze investering voor te doen? 

✓ Weet je zeker dat wilt investeren in jezelf?

“De resultaten zijn namelijk spectaculair"


Een Privé of zakelijk traject gaan vaak hand in hand

Ik geloof niet in een Quick fix, maar in een duurzaam traject waarbij 1 of meerdere onderwerpen aanpakt, dit geldt zelfs voor inzicht op levensvragen, angsten, trauma's en een medium consult. Maar ook een mediamiek contact wat gaat over verlies of rouwverwerking, heeft meerdere lagen en is heel zinvol in meerdere sessies aan te kijken.

 

Wil je blijvende verandering of verbetering op persoonlijke of zakelijke vlak, zoals het aantrekken van een nieuwe partner, het optimaliseren van je business of het manifesteren van je toekomst, dan kom je er niet met een eenmalige actie. Nu kan ik wel heel geheimzinnig doen over de prijs en je door allemaal internet funnels loodsen, spammen met mails over mijn aanbod en telefonische een mooi verhaal op hangen. Maar daar ben ik niet zo van! "No nonsense, Wat you see is what you get, and a lot more afterwards"

 

Wil je ontdekken of we een match hebben en ik de persoon ben om jouw leven te veranderen, je inzichten te geven, je zakelijk te coachen en je uiteindelijk zelfstand de beste versie van jou kan laten zijn? Plan dan een startconsult waarbij er vaak al een hoop in werking wordt gezet.
Na dit consult kunnen we bepalen of er een click is en of ik met jou samen 3, 6 of 12 maanden aan de slag wil gaan. It takes 2 to Tango 

 

Heb jij een vraag, plan dan een call zodat ik de ruis op lijn kan toelichten. Ben je benieuwd wat er zakelijk mogelijk is? Zoals het inzetten van "; een team opstelling, ultiem leiderschap coaching of ben je op zoek naar een vertrouwenspersoon? Stuur dan een email zodat ik een offerte op maat kan maken!

 

Maandelijks een beperkt aantal plekken! Lets go ..

Stap 1 - analyse middels een start consult 

Mijn consulten en vervolgtrajecten hebben een buitengewoon effect; 80% van mijn cliënten ervaart na 3 tot 6 maanden vrijheid van klachten, voelt zich als een heel ander persoon en staat stevig in zijn of haar kracht. Bovendien hebben velen al aanzienlijke vooruitgang geboekt op zakelijk gebied.


Ben je op zoek naar een positieve verandering in je leven, zowel persoonlijk als professioneel? Wil je meer richting, vitaliteit en emotioneel welzijn ervaren? Dan nodig ik je graag uit voor een bijzonder startconsult dat echt een verschil kan maken.

Tijdens dit eerste consult bieden we een diepgaande analyse van zowel je persoonlijke als zakelijke situaties. We brengen alle aspecten zorgvuldig in kaart, inclusief je hulpvraag, knelpunten, angsten en verlangens. Hierdoor krijg je direct heldere inzichten die je helpen om stappen voorwaarts te zetten en "echt iets los te laten komen".

Het is belangrijk om na de afspraak even tijd voor jezelf te plannen. Je zou na het consult vermoeid kunnen raken en emotioneel kunnen worden, maar geef hier vooral aan toe, want er komt veel los. We adviseren om na het consult voldoende te drinken en alles rustig te laten bezinken.


Een los startconsult kost €325,- (ontvang €100,- terug bij een vervolg binnen 3 maanden).
Een startconsult duurt ongeveer 2 uur, waarvan je zo'n 70 tot 90 minuten daadwerkelijk aanwezig bent in de praktijk. Om optimaal aan je behoeften te voldoen, ben ik zowel voor als na de sessie bezig.

Voorafgaand aan en na de sessie ben ik bezig met het channelen of aanvoelen van wat nodig is om het consult zo effectief mogelijk te maken en aan jouw behoeften te voldoen. Na jouw vertrek uit de praktijk zal ik de ruimte energetisch reinigen en alles wat is ontstaan voor jou in de energie zetten. Dit zorgt ervoor dat het consult nog langere tijd doorwerkt, dit varieert van 3 tot 6 maanden. 

 

Ben je er klaar voor om het heft in eigen handen te nemen? Ben je het zat om vermoeid door het leven te gaan en maar half in je energie te zitten? Wil je eindelijk die druk vanuit je familie opruimen of succesvol elk gebied en weer vertrouwen te krijgen op het liefdes pad? Als je een dikke "ja" voelt, dan is het tijd om actie te ondernemen.

Lees verder op de pagina over het startconsult. En als je nu al een krachtig "ja" voelt, kun je er ook voor kiezen om direct door te klikken naar het privétraject voor persoonlijke ontwikkeling. Let op: Voor ondernemers met zowel persoonlijke als zakelijke kwesties, of als je het traject op factuur wilt, val je onder het zakelijke traject.

Wat houdt je tegen? Wordt het niet tijd om de regie over je leven terug te nemen en de eerste stap te zetten naar een leven vol energie, succes en vervulling.