Mogelijkheden Zakelijk Succes

Het idee dat persoonlijke groei essentieel is voor zakelijk succes wordt steeds meer erkend in de zakelijke wereld. Mensen die voortdurend werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, zoals het verbeteren van hun communicatievaardigheden, het ontwikkelen van emotionele intelligentie, het vergroten van hun veerkracht en het verbeteren van hun leiderschapskwaliteiten, zien vaak positieve resultaten in hun zakelijke prestaties.

Ontdek waarom investeren in persoonlijke groei de sleutel is tot zakelijk succes:

  1. Krachtige communicatievaardigheden: In de zakenwereld is effectieve communicatie onmisbaar. Verfijn je communicatieve vaardigheden, zoals luisteren, assertiviteit en het overtuigend overbrengen van ideeën. Hierdoor leg je sterkere relaties, verminder je conflicten en smeed je succesvolle samenwerkingen.

  2. Emotionele intelligentie in de praktijk: Emotionele intelligentie is een must-have eigenschap. Leer je eigen emoties te herkennen en te beheersen, en ontwikkel empathie voor anderen. Dit stelt je in staat om soepel te navigeren in sociale leiderschap te tonen en krachtige zakelijke relaties op te bouwen.

  3. Meester van stressmanagement: De zakenwereld kan een broeinest van stress zijn, met strakke deadlines en intense concurrentie. Ontwikkel vaardigheden in stressmanagement, zoals mindfulness, gezond werken, ademtechnieken effectief tijdmanagement en het stellen van grenzen. Zo kun je stress beter hanteren en je focus en productiviteit behouden.

  4. Een mentaliteit van voortdurende groei: Succesvolle individuen streven altijd naar persoonlijke groei. Ze omarmen een mentaliteit van voortdurend leren en verbeteren. Door nieuwe vaardigheden te verwerven, uitdagingen aan te gaan en zich aan te passen aan veranderingen, blijven ze relevant en veerkrachtig in een voortdurend evoluerende zakelijke omgeving.

    Het ontketenen van je zakelijke kracht begint dus vaak met het investeren in je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Door te werken aan het verbeteren van jezelf op persoonlijk en professioneel niveau, kun je jezelf positioneren voor succes en je zakelijke potentieel maximaliseren.

 

Level up - Zakelijk Succes - voor de volle 100% 

"Middels het (kick) startconsult creëren we een 'Blueprint' en raamwerk van zowel zichtbare als onzichtbare aspecten (energetisch, systemisch, zakelijk, relationeel, universeel, feitelijk) die aanwezig zijn.

Dit vormt een enorme eyeopener en biedt diverse inzichten. Echter, inzichten alleen leiden niet tot verandering. Het is ons onderbewuste, onze geschiedenis en basis, die ervoor zorgen dat we niet vooruitkomen. Diep van binnen weten we wel wat er moet veranderen, maar waarom vinden we het dan zo moeilijk om dit te realiseren? Dit zijn juist de redenen om door te pakken en het jaartraject in te gaan!"

 

"Kies je voor het jaartraject, dan zul je intensieve impact-sessies ervaren, waarbij bewezen krachtige methoden worden ingezet, inclusief energetisch werk, om dieper in te gaan op de blokkades die je momenteel tegenhouden." "De combinatie van technieken, zoals opstellingen, ademwerk, acupunctuur, familiestructuren, relatie dynamiek, EMDR, NLP, energiewerk, mediumschap, hypnose, businessstrategieën, MBA en psychologie, zijn slechts een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens dit traject."

Ik geloof niet in half werk, daarom is het jaartraject

de beste keuze voor jou!

We zullen jouw volledige levenslijn doorlopen en werken aan het transformeren van de relaties met je ouders, partner, vriendschappen, collega's  en je eigen jeugd. Daarnaast zullen we strategieën bespreken om je zakelijke relaties te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Ik ben ervan overtuigd dat succes niet alleen afhangt van de ingrediënten die je toevoegt, maar ook van het proces van koken en genieten van het heerlijke warme eindresultaat.

 

Ik geloof niet in half werk, daarom is het 12 maanden durende traject de beste keuze voor jou! Zet jezelf op de eerste plaats en laten we samen werken aan het succes waar je naar streeft!"  Daarnaast is dit traject een stuk voordeliger. 

 

Tijdens dit traject hebben we regelmatig ontmoetingen en gesprekken. Er worden op maat gemaakte oefeningen en opdrachten speciaal voor jou ontwikkeld en aangeboden. Als deelnemer krijg je prioriteit op de agenda, ontvang je extra zakelijke tips en trucs, en weet je altijd waar je aan toe bent. We zullen je voortgang nauwlettend volgen en doelgerichte stappen zetten om jouw vooruitgang zichtbaar te maken en je leven te transformeren. De waarde van deze ervaring is onschatbaar, en daarom moet je dit aanbod niet laten liggen. DIT WIL IK 

P.S.: Als extra bonus ontvang je ook een gezondheidscheck, zodat je niet alleen mentaal, maar ook fysiek beter in je vel gaat zitten.

Toch liever veilig? Kies dan 6 maanden Zakelijk Succes  

Als je het toch niet helemaal aandurft, of als je al het een en ander hebt gedaan, kun je ook kiezen voor het 6 maanden durende traject.

Gedurende deze periode zul je aanzienlijke vooruitgang boeken en kunnen we de sessies verdelen over 3 persoonlijke groeimomenten en 3 zakelijke transformaties.

 Je leven zal echt positief veranderen, dit moet je natuurlijk wel willen! 

Heb je interesse en ben je er klaar voor? Na het invullen van het contactformulier, kunnen we een kort telefonisch consult inplannen of een (kick) start consult om nader kennis te maken. Er zijn een aantal plekken beschikbaar, en ik werk alleen samen met mensen waarbij de klik er is en die echt bereid zijn hun leven te veranderen.

 

Als je nog twijfelt of jij dit wel mag gaan doen, als je op zoek bent naar een snelle oplossing, of als je alleen maar bevestiging zoekt met standaard antwoorden en niet bereid bent om er voor de volle 100% voor te gaan, dan is dit programma wellicht niet geschikt voor jou.

 

Ik sta er namelijk om bekend om samen met jou, op alle fronten een echte diepe transformatie te bewerkstelligen (sommige klanten noemen het  wedergeboorte). Daarnaast heeft mijn voorspelende gave al mening miljoenen deals opgeleverd. Dus als ik met je aan de slag ga, gaan we ook all the way en zal je leven echt veranderen, dit moet je natuurlijk wel willen! 

 

verder lezen Zakelijk Succes Coaching

Wil je organisatie breed werken? vraag dan een offerte aan!

zakelijk succes coaching