Opleiding Spiritueel Energetisch Systemisch Werk 

Soms mag je gewoon een vrije val maken… om erachter te komen, dat je kan vliegen!!

Wil jij ook Leven & werken vanuit je innerlijke kompas? Dan nodig ik je van harte uit om deze opleiding te gaan doen! Deze levens veranderende ervaring, is iets wat ik jou ook zo gun. Mijn Missie: Jouw helpen dichter bij jezelf te komen en een leven te leven waar jij in diepste naar verlangt.

Wat levert deze Spirituele Energetische opleiding je op

Wat levert het je op? Jouw reis naar binnen, zodat je vrijer kunt leven, de ander beter kunt begrijpen & helpen. Een betere connectie met jezelf. Transformatie, lichter en bewuster leven. Tijdens het therapeutische werk kun je gemakkelijker tot de kern komen en aanvoelen waar er holistisch gewerkt mag worden. Beter begeleiden en coachen van je klanten en jouw omgeving. Daarnaast bent je in staat om jezelf en de ander verantwoord te begeleiden in hun groeiproces naar een bewust en gelukkig leven.

Voor wie is deze opleiding?

Voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen, de reis naar binnen wil maken. Wilt werken als spiritueel, holistisch systeem coach.

* De kennis en inzichten die je opdoet kan je niet alleen inzetten om een ander te helpen, maar zijn voor jezelf ook zeer waardevol

Wat kun je verwachten?

Les gebieden: verdeeld in 5 blokken verdeeld over 7 tot 9 maanden

 1. Bewuste verbinding: bewustwording, leren verbinding maken, bewuste verbinding, verschillende lagen, connectie (hoofd, hart, lichaam, astraal, spiritueel, het veld)
 2. Mediumschap: Intuïtie & vertrouwen, zintuiggelijk registeren: helder voelen, helder weten, helder ruiken, helder proeven. Ontdekkingsreis naar jouw ziel en die van de ander, healing waar nodig is. Een bijzondere ontmoeting met delen van jezelf die je nog niet kent.
 3. Energetische begeleiden, Systemisch werk: Jezelf en de ander bevrijden van wat je blokkeert om vrij en licht te leven. Inzicht in Familie patronen & draaglast. Alle delen die bij je horen in te sluiten. Werken met het nieuwe bewustzijn.
 4. De mens als geheel vanuit een holistisch perfectief. Psychosomatische benadering. Patronen, oorzaak & gevolg. Alles staat met elkaar in verbinding de 5 elementen:
 • Fysiek (lichamelijk)
  Emotioneel (emoties)
  Mentaal (gedachten, overtuigingen)
  Energetisch (vanuit energetisch oogpunt, energiehuishouding)
  Spiritueel niveau (dieperliggende oorzaak van de klacht, je verbinding met jouw essentie)
 1. Afsluiting & verdieping
  In dit blok is er ruimte om alles wat geleerd is terug te laten komen, te toetsen, te herhalen en waar nodig te verdiepen. Dit blok wordt afgesloten met een eindopdracht, individueel gesprek en certificaat.

Praktische informatie:
Start: Maart 2023 (agenda volgt)
Opleiding duur: de opleiding bestaat uit 5 blokken in totaal 15 les dagen verdeeld over 7 a 9 maanden. Daarnaast krijg je thuis opdrachten en ga je samen intervisie momenten plannen. De lessen zullen op een maandag, vrijdag, zaterdag of zondag plaatsvinden en soms op beide dagen.
Deze Investering in jezelf kost : 3.333,- (mag verdeeld worden in 3 termijnen) 
Afsluiting: met eindopdracht en certificaat

 

3.333,- Magische euro's staan voor? 

3333 Een  boodschap van de Engelen. Alles dat tot de wereld van nummer 3333 behoort, heeft een vleugje Liefde. 3333 nummeriek heeft een sterke verbinding met universele energieën. Nummer 3333 symboliseert de Drie-eenheid, die verwijst naar lichaam, ziel en geest. Dat is precies wat deze opleiding doet: lichaam, ziel en geest verbinden in liefde en veiligheid.  Betalen in 3 Termijnen 1111 heeft verschillende betekenissen, waaronder dat je engelen willen dat je je zelfrespect verbetert en een bevestiging dat je op het goede pad zit.

Geef meer liefde aan jezelf en schrijf je in!

Wil je misschien nog wat meer informatie of heb je vragen? Dan kun je ook dit contactformulier gebruiken.