Medium 

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Simone van Bekkum, naast mijn werk als therapeut en coach waar ik overigens mijn gave ook in gebruik (alleen op een hele andere manier) werk ik als medium in Alphen aan den Rijn. In mijn praktijk geef ik verschillende consulten, trainingen en reading vormen.

Het mediumschap op zich is al best vaag, je werkt namelijk met ‘energie’ wat niet direct zichtbaar is, daarom hou ik van een nuchtere blik, realistische aanpak met concrete inzichten over jou als persoon of jouw dierbaren.

Een medium is iemand die een boodschap vertaald om jou verder te helpen.

Medium, vindt men vaak een raar woord! Er hangt nog steeds een mystiek gevoel omheen. Maar in feite is een medium, iemand die gevoeliger is voor wat er om jou heen hangt. Als kind voelde ik al meer dan ik kon plaatsen, ik heb dit toen altijd een beetje weggestopt. Alles kwam zo binnen en ik wist niet altijd wat ik ermee aan moest. Ik heb lang gedacht dat het gewoon mensenkennis was of een hoog empathisch vermogen. Maar naar mate ik ouder werd was er geen ontkenning meer mogelijk. Elke keer verbaasde ik mij hoe ik sommige dingen al wist of aanvoelde. Ook dingen die nog niet gebeurd waren zoals bijvoorbeeld het overlijden van iemand, een relatie van iemand,  welke huwelijk aan de buitenkant er goed uit zag, maar in werkelijkheid anders was, of waar er fysieke emoties in het lijf opgeslagen liggen en welke situatie in het verleden hieraan gekoppeld zijn. Fysieke pijntjes of waar de energie niet goed stroomt in lichaam. Zo kan ik nog wel even door gaan.. Bijvoorbeeld s' nachts was ik nog gevoeliger voor energieën vooral van  overleden mensen. Wat ik ook verbazend vond is dat als ik mijn hand op iemand zijn pijnplek legde nam de pijn af. Allemaal gave ontdekkingen, waar ik mij uiteindelijk in verder ben gaan ontwikkelen en dat doe ik nog steeds omdat ik het zo'n cadeau vindt om dit te mogen doen.

Liefs,

Medium Simone

Medium Simone van Bekkum

Waarom ga jij naar een Medium?

Steeds meer vrouwen en mannen kloppen met hun levensvragen niet meer aan bij een psycholoog, maar bij een medium. Wat was voor jou de reden om een medium op te zoeken? Hulp bij een levensvraag of situatie waar je zelf in vast loopt. Wilde je contact met een dierbare die overleden is. Heb je een zetje in de juiste richting nodig? Wil je hulp in de liefde? Vaak weet je van binnen het antwoord wel, maar een medium kan jou net een setje in de richting geven of helpen het antwoord op jouw vraag te geven. Mediums zijn allang niet meer de charlatans van vroeger, maar gewoon goed opgeleide mensen die hun fijn gevoeligheid verder hebben ontwikkeld en prachtige mooie dingen kunnen doen door middel van het aanvoelen van energie. In mijn praktijk geef ik niet alleen medium consulten, maar werk ik ook met het Medical mediumschap, dit combineer ik bijvoorbeeld bij mijn therapie behandelingen. Ik scan bijvoorbeeld de energie van jouw lichaam en voel waar het stagneert of waar er stress opgeslagen zit. Geen enge dingen maar erg nuttig bij het oplossen van lichamelijke en emotionele klachten.

Onderwerpen voor een medium consult 

Er zijn natuurlijk ongelofelijk veel onderwerpen waarom je een reading van een medium ofwel paragnost zou willen, dat is voor iedereen weer anders. Het doel van elk consult en de behoefte is ook per persoon verschillend. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor: Psychic reader, dit consult gaat over jou en jouw leven. Tijdens dit consult maak ik contact met jou (jouw energie & ziel) Bijvoorbeeld hoe verlopen dingen in jouw leven, wat zijn jouw struikelblokken en patronen, waar liggen jouw kansen, waar kun je opletten en wat zijn jouw kwaliteiten. Levensvragen of wat hulp bij een probleem komen in deze reading ook aan bod. Mediamiek consult, dit consult gaat over het verleden, welke energieën hangen om je heen en welke boodschap krijg jij vanuit het universum. Contact maken met een overleden dierbaren of mensen die je in je leven gekend hebt, familie, vrienden of kennissen. Je krijgt bewijzen dat mensen na de fysieke dood, hun energie voortleeft. Hun energie is nog steeds bij je en helpen je op weg. In een reading kunnen verschillende dingen worden opgepikt zoals bijvoorbeeld; karakter eigenschappen, hoe iemand is overleden, je relatie tot diegene, werk, hobby's, bezittingen, situaties en nog veel meer, wat zich aan informatie aandient kan verschillen. De informatie kan je geruststellen, inzicht geven en werkt altijd helend. Medical Medium: Misschien kennen jullie Anthony Willems wel? Hij is ook medical medium en krijgt informatie door waar het lichaam is geblokkeerd. Als medium kun je lezen wat de staat van je gezondheid is, zowel fysiek als mentaal.
Ik ga niet op de stoel van de arts zitten en zal geen gekke uitspraken doen, maar kan wel doorverwijzen, blokkades weg halen, healing, psych k toepassen en met behulp van alternatieve geneeswijze cupping therapie en Lichaamsgerichte therapie een hoop oplossen.

Hieronder vindt je de meest voorkomende onderwerpen waarvoor men naar een medium gaat;

βœ“ (Toekomst) Inzichten    
βœ“ Levensvragen
βœ“ Keuzes maken
βœ“ Bevestiging            
βœ“ Zelfkennis                     
βœ“ Liefde, relatie
βœ“ Geld & Relatie issues 

βœ“ Contact maken dierbaren
βœ“ Rouwverwerking 
βœ“ Verdriet 
βœ“ Onrust 
βœ“ Familie 
βœ“ Werk   
βœ“ Business advies

βœ“ Medical Medium: Werkt met energie bij fysieke en mentale klachten.
Energie in het lichaam, healing, klachten begrijpen/ aanvoelen. Oorzaak analyse in psyche en gedrag en ik voeg ook Chinese geneeskunde toe.


Veel gestelde vragen over een Medium consult

 

Hoe werkt een medium?
Een medium werkt met ‘energie’, de trillende deeltjes waaruit alles is opgebouwd en die overal om ons heen aanwezig zijn. Sommige dingen, zoals mensen en voorwerpen, kun je zien. Andere, zoals emoties, sfeer, een aura-veld en overleden dierbaren, kun je niet zien, maar wel voelen. 

 

Kan iedereen energie voelen? 
Ja, iedereen kan het! Een mooi bijvoorbeeld is een voorgevoel of de sfeer in een ruimte voelen. Je kent allemaal wel de situatie waarin je in de auto zit en iemand kijkt naar je, vaak kijk je dan ook naar die gene terwijl je niet ziet dat iemand kijkt, voelt dat je bekeken wordt en daarom kijk je. Een medium werkt ook ‘op gevoel’, maar is zich er meer van bewust en heeft dit verder ontwikkeld. 

Praten met de doden? uuhhh

Wat ik doe, ik stel me open, ben ontspannen en schakel mijn hoofd uit. Daarna krijg ik informatie binnen. Van herinneringen uit het leven van de overledene, van emoties, de manier van overlijden, het karakter tot zijn of haar werk. Het zijn vaak korte flarden, alsof het gaat om een slechte telefoonlijn. Deze informatie is niet letterlijk, het is de kunst om de boodschap goed te vertalen door te voelen wat er met deze flarden van informatie wordt bedoeld.

 

Herken je dat? Vraagt een medium tijdens een Mediamiek consult

Na een korte omschrijving van de boodschap, is het aan de cliënt om te voelen van wie de boodschap is. Bijvoorbeeld...Ja dat herken ik dit is mijn opa, buurman, vriendin of kennis. Zodra dat gevoel van herkenning ontstaat, gaat de energie van de ontvanger omhoog, kan het universum meer informatie toelaten want er is connectie. Het beginstuk is dus altijd het belangrijkste, voor medium, spirit en ontvanger. Maar als het contact eenmaal is gelegd, is het een hele prettige ervaring.

 

Wat kan een medium voor je betekenen? 

3 dingen: Psychic reader: Ik kan vragen beantwoorden die over jou en jouw leven gaan. Bijvoorbeeld over je werk, relatie of over geld. Ik lees dan jouw aura en voel je energie hierdoor kan ik situaties vanuit een ander perspectief bekijken en je inzicht geven.

Mediamiek consult: Contact maken met een overleden dierbaren of mensen die je in je leven gekend hebt, familie, vrienden of kennissen. Het is altijd een verrassing wie er contact komt maken, door een voorwerp/foto van de persoon mee te brengen waarmee jij contact wilt maken, kun je gerichter het contact opzoeken. Net als een navigatie, door het voorwerp wordt je er heen geleid. 

Medical Medium; Deze vorm gebruik ik bijna altijd wel even in mijn therapie vormen. Als medium kun je lezen wat de staat van je gezondheid is, zowel fysiek als mentaal. Ik ga niet op de stoel van een arts zitten en zal geen gekke uitspraken doen, maar kan wel energetische blokkades weg halen en voelen waar de energie niet goed loopt of waar je op moet letten. Welke emotionele oorzaak gekoppeld is aan klacht en wat er welke triggers jouw fysieke lichaam uit balans brengen. Je krijgt tips en informatie en we kunnen direct de plek behandelen.

Mag ik voorwerpen en foto's meenemen?

Je mag voorwerpen of foto's meenemen maar dat is niet perse nodig.

Hoe gaat een consult in zijn werk?
Na een korte uitleg, kun je zelf aangeven wat voor soort consult je wilt, of misschien wel een combinatie. Je hoeft niets te vertellen. Natuurlijk is een consult spannend. Maar het is belangrijk om er toch zo positief en zo open minded mogelijk in te gaan. Wanneer ik contact voor je maak met een overledene, dan zijn daar 3 partijen voor nodig. De overledene geeft informatie door. Ik moet die informatie goed ontvangen en doorgeven en jij, als cliënt, geeft aan of je de informatie wel of niet herkent. Als je de informatie niet herkent, geeft dat niks. Ik weet dan dat ik me anders moet afstemmen. Iedere overledene communiceert weer anders, dus het is soms even zoeken tot we alle drie op een lijn zitten.

Wat wordt er van mij verwacht tijdens een consult?

Dat je jezelf bent, er open in gaat en ontspannen probeert te zijn. Het is een bijzondere ervaring en brengt altijd iets moois. Er kunnen geen

gekke dingen gebeuren en er worden geen vreselijke dingen gezegd. Alles in het universum is liefde en wijsheid.

 

Hoe vaak kan ik een medium consult doen?

Dat hangt af van welk consult je kiest, gemiddeld zie ik mensen 1x per 6 maanden of 1x per jaar en soms vaker omdat we het combineren met andere behandelvormen zoals therapie of coaching.

 

Gebruik je ook tarot kaarten?

Aan het einde of begin kan het wel voorkomen dat we een kaart trekken of een kaarten zetting. Afhankelijk van het type consult en jouw hulpvraag. Meestal niet, soms alleen een dagkaart. Kies je voor een gecombineerd consult dan is er onvoldoende tijd voor kaartlegging.