SheHe Bewustzijn & Spirituele ontwikkeling

blok 1 : Mediumschap & Energievelden

♡  Jouw Bewustzijn groeit hier!

Deze (zelf) ontwikkelingsreis 
is een waardevol cadeau, dat je jezelf gewoon mag gunnen!

Mei tot Juli 2024
Geen vooropleiding nodig, kleine groepen (max. 10) les op maat.
Blok 1: Duurt 3 maanden mei t/m september 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00

7 lesdagen:  (laatste les wordt afgesloten met eindopdracht en certificaat)
Zaterdag 11 en 25 mei 
Zaterdag 1 Juni, 22 Juni en zondag 30 juni 
Zondag 7 juli en zaterdag 13 juli
Locatie: H. Kamerlingh Onnesweg 11A, 2408BS Alphen aan den Rijn (gratis parkeren)

Termijn betaling mogelijk: Investering: € 1.600,- magische euro's ♡ 
(229,- per dag) incl. water, koffie, thee & lunch

 Echt elk mens kan voelen & heeft het mediumschap in zich!

Hoe gebruik je het veld en wat kan je er allemaal mee? Het wordt een bijzondere ontdekkingsreis naar jouw ziel en echte "ZIJN".  

We starten dit blok met een ontdekkingsreis naar jouw ziel, want als je eigen ziel kan verstaan, kun je ook de ziel van de ander voelen. 

Je gaat overduidelijk het verschil leren kennen tussen wanneer je hoofd spreekt en wanneer de ziel aan het woord is. 

* Het is een praktische cursus waarbij we stap voor stap het veld gaan ontdekken, jouw spirituele wereld en die van de ander.
* Daarnaast krijg je inzicht opdrachten om nog meer in verbinding te komen met jouw innerlijke zelf. 
* Deze cursus is voor iedereen, de meeste mensen hebben er ook erg veel profijt van in het dagelijks leven. Voorbeelden hiervan zijn: ze komen dichter bij hun gevoel, kunnen gemakkelijker keuzes maken en voelen hun energie weer stromen. 
* Wil je jezelf (nog) beter leren kennen?
* Jouw eigen ziel (spiritualiteit), de ziel van de ander (psychic) en van de andere spirits (mediamiek) op een ontspannen wijze ontdekken? 
* Iedereen mag op zijn eigen niveau en tempo in beweging komen zonder oordeel en verwachting maar wel met veel plezier. 


Het is tijd om je Niet meer klein te houden maar te beseffen dat JIJ de sleutel bent van jouw leven.

Wij geven Geen online lessen! Maar gewoon Live dat is de manier om echt tot de kern te komen. Met elkaar mag je leren luisteren naar je eigen hart, lichaam en de aangeleerde stem. (dit leer je niet via een schermpje). Daarnaast werkt de kracht van het samenzijn & verbinden enorm stimulerend. We gaan elkaar inspireren, motiveren en vooral respecteren. SheHe school voor jouw bewustzijn. 

Tijdens deze reis krijg je hartverwarmende en inzichten en universele bewijzen. Alles bestaat uit energie en er meer is dan wij kunnen waarnemen en daar is niks zweverigs aan. Vanuit pure intelligentie gaan wij het veld verkennen Je leert een overvloed aan leuke en mooie actieve oefeningen, je krijgt soms thuis opdrachten mee en mag zijn wie je bent.

(Dus geen eindeloze meditaties, of om de hete brei heen draaien, maar gewoon doen). Met een nuchtere kijk en heel veel liefde, hopen wij jullie te mogen ontvangen op een magische locatie in alphen aan den rijn. 

Come fly with me, let's fly, let's fly away

♡ 

Geef meer liefde aan jezelf en schrijf je in! 
Als u ondernemer bent of inkomsten uit overig werk hebt, verandert er niets voor u. U mag studiekosten aftrekken van uw winst als het zakelijke kosten zijn.

SheHe Bewustzijn & Spirituele ontwikkeling

blok 1 : Mediumschap & Energievelden

We starten dit blok met een ontdekkingsreis naar jou ziel, want als je eigen ziel kan verstaan, kun je ook de ziel van de ander voelen. Je gaat overduidelijk het verschil leren kennen tussen wanneer je hoofd spreekt en wanneer de ziel aan het woord is.

Hoe gebruik je het veld en wat kan je er allemaal mee? Het wordt een bijzondere ontdekkingsreis naar jouw ziel en echte "ZIJN".  

Meer informatie 


Spiritueel Energetisch Systemisch Werk 

Soms mag je gewoon een vrije val maken… om erachter te komen, dat je kan vliegen!!

Wil jij ook Leven & werken vanuit je innerlijke kompas? Dan nodig ik je van harte uit om deze opleiding te gaan doen! Deze levens veranderende ervaring, is iets wat ik jou ook zo gun. Mijn Missie: Jouw helpen dichter bij jezelf te komen en een leven te leven waar jij in diepste naar verlangt.

Wat levert deze Spirituele Energetische opleiding je op

Wat levert het je op? Jouw reis naar binnen, zodat je vrijer kunt leven, de ander beter kunt begrijpen & helpen. Een betere connectie met jezelf. Transformatie, lichter en bewuster leven. Tijdens het therapeutische werk kun je gemakkelijker tot de kern komen en aanvoelen waar er holistisch gewerkt mag worden. Beter begeleiden en coachen van je klanten en jouw omgeving. Daarnaast bent je in staat om jezelf en de ander verantwoord te begeleiden in hun groeiproces naar een bewust en gelukkig leven.

Voor wie is deze opleiding?

Voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen, de reis naar binnen wil maken. Wilt werken als spiritueel, holistisch systeem coach.

* De kennis en inzichten die je opdoet kan je niet alleen inzetten om een ander te helpen, maar zijn voor jezelf ook zeer waardevol

Wat kun je verwachten?

Les gebieden: verdeeld in blokken 

 1. Bewuste verbinding: bewustwording, leren verbinding maken, bewuste verbinding, verschillende lagen, connectie (hoofd, hart, lichaam, astraal, spiritueel, het veld)
 2. Mediumschap: Intuïtie & vertrouwen, zintuiggelijk registeren: helder voelen, helder weten, helder ruiken, helder proeven. Ontdekkingsreis naar jouw ziel en die van de ander, healing waar nodig is. Een bijzondere ontmoeting met delen van jezelf die je nog niet kent.
 3. Energetische begeleiden, Systemisch werk: Jezelf en de ander bevrijden van wat je blokkeert om vrij en licht te leven. Inzicht in Familie patronen & draaglast. Alle delen die bij je horen in te sluiten. Werken met het nieuwe bewustzijn.
 4. De mens als geheel vanuit een holistisch perfectief. Psychosomatische benadering. Patronen, oorzaak & gevolg. Alles staat met elkaar in verbinding de 5 elementen:
 • Fysiek (lichamelijk)
  Emotioneel (emoties)
  Mentaal (gedachten, overtuigingen)
  Energetisch (vanuit energetisch oogpunt, energiehuishouding)
  Spiritueel niveau (dieperliggende oorzaak van de klacht, je verbinding met jouw essentie)
 1. Afsluiting & verdieping
  In dit blok is er ruimte om alles wat geleerd is terug te laten komen, te toetsen, te herhalen en waar nodig te verdiepen. Dit blok wordt afgesloten met een eindopdracht, individueel gesprek en certificaat.