Home » Tarieven

Tarieven

Praktijk Simone van Bekkum, hanteert een tarief per consult voor de gekozen behandeltijd. Er worden geen meer of minderingskosten in rekening gebracht bij eventuele uitloop of kortere sessies. Een gemiddelde sessie duurt +/- 60 minuten. Een combinatie consult is te reserveren vanaf 75 minuten. Hieronder vindt u de tarieven van Acces Bars, een consult naar keuze zoals therapie, coaching of medium en een combinatie consult. Als u een behandeling heeft besteld en afgerekend, dan nemen we direct contact met u op voor het maken van consult afspraak. Uiteraard is het ook mogelijk om na de afspraak contant te betalen of direct per tikkie. Voor bedrijven maken wij een offerte op maat en gelden er andere tarieven. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

 

Vergoedingen

De consulten worden niet vergoed uit de basisverzekering. Deze therapie vorm valt onder de alternatieve geneeswijze. In tegenstelling tot andere therapeuten geef ik consulten waarbij verschillende therapie vormen worden gecombineerd, deze behandelmethode wordt nog niet door alle zorgverzekeraars vergoed. Vanuit dit principe en de steeds verminderde teruggave van de zorgkosten, heb ik besloten om mijn behandelprijs aan te passen van (90,- regulier tarief, naar een tarief vanaf 65,- ) Geen verwijsbrief noodzakelijk!

Mogelijk belasting aftrekbaar
De gemaakte kosten voor therapie of coaching kunnen ook als bijzondere of specifieke kosten op de belastingaangifte dikwijls worden afgetrokken bij bedrijven en in sommige gevallen bij particulieren.