Tarieven 2023

Therapieën, Coaching & Combinatie consulten (Mentaal & Fysiek)


Body Release Therapie (Fysieke therapie)


Medium consult (medical, reading, vragen)

In de praktijk blijkt dat dit vaak een combinatie consult wordt, tenzij het om een gerichte boodschap gaat van een dierbare


Video, Telefonisch, Whatsapp en verslag (na kennismaking)

Deze consulten zijn bedoeld voor Bestaande klanten, bijvoorbeeld als men na een consult vragen heeft,  nog extra gecoached wilt worden, zorg-instellingen en communicatie met ouders. (Vooraf wordt een betaalverzoek gestuurd)


Bedrijven 

De tarieven voor bedrijven zijn eclusief reiskosten. Voor groepstrajecten en reintergratie wordt een offerte op maat gemaakt. Second opion arbo analyse op aanvraag. Strategie en exit begeleiding plan op maat.


  Aandachtspunten 

Hallo lief mens, voel je vooral welkom… 
Maar om de therapie, coaching en medium consulten vol (positieve) energie te laten verlopen zijn er de volgende aandachtspunten:

Betaling: Na ieder consult dienen de kosten contant direct te worden afgerekend. (tikkie)

Consult: Voor de meeste wel duidelijk: Een consult duurt +/- 60 tot 70 minuten, hieronder valt ook het nuttige van een kopje thee of koffie, de betaling, nieuwe afspraak maken en toiletbezoek. (uit ervaring is gebleken dat hier nog wel eens verwarring over ontstaat.)

 

Extra tijd/ uitloop: Ik sluit het consult altijd netjes af, maar daar er mensen misbruik proberen te maken om extra tijd te claimen of aan het einde nog vragen gaan stellen, ben ik genoodzaakt na 75 minuten per extra 5 minuten € 8,-  in rekening te brengen.

Op tijd komen: KOM OP TIJD! Er is gebleken dat mensen vaker of 15 minuten te vroeg of veel te laat komen en er wel verwachtingen aan koppelen. Bijvoorbeeld dat het consult volledig gedaan kan worden of dat het consult 15 minuten langer duurt. Sommige mensen verwachten bij te laat komen dat het consult dan toch een vol uur kan duren en of minder hoeven te betalen. Helaas is dit niet mogelijk, vaak zit er alweer iemand na jouw gepland of moet ik even opladen voor de volgende cliënt .

 

Vervolgafspraak en afspraken maken: Ik heb besloten indien mogelijk alvast vooruit te plannen, dit doen we per 3 afspraken, zodat je zeker bent van een plekje en deze tijd niet van het consult afgaat. Tenzij het een eenmalig consult is. Graag de Google uitnodiging opslaan en accepteren. (afspraak verzetten tijdens werktijden, tenzij geen andere optie i.v.m. ziekte)

Verhinderd of ziek: kan gebeuren: Ben je ziek, zwaar verkouden, Covid  of verhinderd, laat dit dan op tijd weten zodat ik iemand van de reservelijst blij kan maken. Consulten die niet op tijd (24 uur van te voren) worden afgezegd, moet ik helaas in rekening brengen.

 

Whatsapp /Vragen: Na een consult mag je zeker nog wat vragen en ben ik er tot een bepaalde hoogte voor je. Ook hier is gebleken dat mensen op de gekste tijden (s avonds laat, in het weekend, s nachts ) vragen gaan stellen of een week later nog informatie willen ontvangen, terwijl ik het soms echt niet meer weet, of de vraag heeft niks meer met het consult te maken heeft.  Heb je een nieuwe vraag, dat niet kan wachten dan kunnen we altijd een telefonisch of whatsapp consult tijdens werkuren inplannen.

Nice to know
Wat jullie misschien wel of niet weten is dat voordat jouw consult begint, ik al bezig ben om jouw consult zo effectief mogelijk te laten zijn. Ik stem mij af op jou en bereid elk consult voor. Deze tijd wordt niet doorberekend (onzichtbare tijd) Daarnaast weten jullie van mij dat ik ook tips, advies en healing tussendoor geef, dat is prima, maar graag rekening houden met mijn privé leven: de avonden en weekeinden zijn heilig om goed op te kunnen opladen zodat ik jullie van dienst kan zijn! 

Betalingsmogelijkheden

Vooraf Betalen
Praktijk Simone van Bekkum hanteert een tarief per consult voor de gekozen behandeltijd. Er worden geen meer of minderingskosten in rekening gebracht bij eventuele uitloop of kortere sessies. Een volledige sessie duurt +/- 60 tot 70 minuten. U kunt het contact formulier invullen voor het maken van een afspraak of online een behandeling bestellen en afrekenen, dan nemen we direct contact met u op voor het maken van consult afspraak. Geen verwijsbrief noodzakelijk!

Achteraf Betalen 
Na ieder consult dienen de kosten Contant of via Tikkie direct te worden afgerekend.
De bijbehorende factuur wordt later na gemaild. Voor bedrijven maken wij een offerte op maat en gelden er andere tarieven. Vasten klanten of meerdere behandelingen kunnen ook op factuur worden gezet, met een betaaltermijn van 7 dagen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Verhinderd of ziek
Consulten of trajecten die niet tijdig worden afgezegd (minimaal 24 uur van te voren) worden in rekening gebracht. U zult begrijpen dat we zo kort van te voren geen nieuwe klant meer kunnen inboeken. Als u onder behandeling bent bij praktijk Simone van Bekkum, gaat u akkoord met deze voorwaarden. 


Vergoedingen

Particulieren
De consulten worden NIET vergoed uit de basisverzekering. Omreden verschillende therapie vormen worden gecombineerd, hier heeft de zorgverzekering nog geen passende oplossing voor. 
Via de werkgever: Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken. Dit valt onder coaching persoonlijke ontwikkeling of therapie voor re-integratietraject. Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van Burn-out preventie en ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim. 

Zakelijk/Belastingdienst
Wanneer je als particulier de kosten voor training en coaching zelf betaalt, kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. Bedrijven; De kosten voor trainingen zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar als bedrijfskosten. 

Zorgkosten
De gemaakte kosten voor therapie kunnen als specifieke kosten zorg of preventie burn-out kosten op de belastingaangifte worden afgetrokken bij bedrijven en particulieren. Als particulier dient u dan wel uw wettelijke enigenrisico en zorgbijdrage te hebben betaald. Daarna kunt u de facturen declareren.

Via het UWV of gemeente
Als je een uitkering ontvangt, dan kunt u bij de uitkeringsinstantie (UWV) of de gemeente informeren naar de beschikbare middelen ten behoeve van uw herstel en re-integratie. Bijvoorbeeld door bijzondere bijstand aan te vragen voor therapie en coaching.