Home » Tarieven

Tarieven

Hier vindt je het complete overzicht van de tarieven van de therapie, coaching en medium consulten voor kinderen en volwassenen. Kies je voor een combinatie consult dan houden wij het basistarief van therapieën aan. Na ieder consult dienen de kosten contant of via Tikkie direct te worden afgerekend. De bijbehorende factuur wordt later na gemaild. Voor bedrijven geleden andere voorwaarden. 


Therapieën, Coaching & Combinatie consulten voor volwassenen: 


Tarieven Therapieën en Coaching voor kinderen:


Tarieven, telefonisch consult, whatsapp en verslag

Deze consulten zijn bedoeld voor als men na consult vragen heeft gecoached wilt worden, zorg-instellingen en communicatie ouders


Tarieven Medium consult 

In de praktijk blijkt dat dit vaak een combinatie consult wordt, tenzij het om een gerichte boodschap gaat. 


Tarieven Bedrijven 

De tarieven voor bedrijven zijn eclusief btw en reiskosten. Voor groepstrajecten en reintergratie wordt een offerte op maat gemaakt. Second opion arbo analyse op aanvraag. Strategie en exit begeleiding plan op maat.


Betalingsmogelijkheden

Vooraf Betalen
Praktijk Simone van Bekkum hanteert een tarief per consult voor de gekozen behandeltijd. Er worden geen meer of minderingskosten in rekening gebracht bij eventuele uitloop of kortere sessies. Een volledige sessie duurt +/- 45 tot 60 minuten. U kunt het contact formulier invullen voor het maken van een afspraak of online een behandeling bestellen en afrekenen, dan nemen we direct contact met u op voor het maken van consult afspraak. Geen verwijsbrief noodzakelijk!

Achteraf Betalen 
Na ieder consult dienen de kosten contant of via Tikkie direct te worden afgerekend.
De bijbehorende factuur wordt later na gemaild. Voor bedrijven maken wij een offerte op maat en gelden er andere tarieven. Vasten klanten of meerdere behandelingen kunnen ook op factuur worden gezet, met een betaaltermijn van 14 dagen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Verhinderd of ziek
Consulten of trajecten die niet tijdig worden afgezegd (minimaal 24 uur van te voren) worden in rekening gebracht. U zult begrijpen dat we zo kort van te voren geen nieuwe klant meer kunnen inboeken. Als u onder behandeling bent bij praktij Simone van Bekkum, gaat u akkoord met deze voorwaarden. 


Vergoedingen

De consulten worden niet vergoed uit de basisverzekering. Deze therapie vorm valt onder de alternatieve geneeswijze. In tegenstelling tot andere therapeuten geef ik consulten waarbij verschillende therapie vormen worden gecombineerd, deze behandelmethode wordt nog niet door alle zorgverzekeraars vergoed. Vanuit dit principe en de steeds verminderde teruggave van de zorgkosten, heb ik besloten om mijn behandelprijs aan te passen van (90,- regulier tarief, naar een tarief vanaf 75,- ) Geen verwijsbrief noodzakelijk!

Particulieren
Particulieren kunnen op verschillende manieren de kosten voor een consult (gedeeltelijk) vergoed krijgen:
Via de werkgever: Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken. Dit valt onder coaching persoonlijke ontwikkeling of therapie voor re-integratietraject. Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van Burn-out preventie en ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim. 

Zakelijk/Belastingdienst
Wanneer je als particulier de kosten voor training en coaching zelf betaalt, kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. Bedrijven; De kosten voor trainingen zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar als bedrijfskosten. 

Zorgkosten
De gemaakte kosten voor therapie kunnen als specifieke kosten zorg of preventie burn-out kosten op de belastingaangifte worden afgetrokken bij bedrijven en particulieren. Als particulier dient u dan wel uw wettelijke enigenrisico en zorgbijdrage te hebben betaald. Daarna kunt u de facturen declareren.

Via het UWV of gemeente
Als je een uitkering ontvangt, dan kunt u bij de uitkeringsinstantie (UWV) of de gemeente informeren naar de beschikbare middelen ten behoeve van uw herstel en re-integratie. Bijvoorbeeld door bijzondere bijstand aan te vragen voor therapie en coaching.