Zakelijk Succes Coaching

Wist je dat jouw zakelijke succes afhangt van je persoonlijke groei? De energie van het bedrijf wordt gedragen door de mensen die er werken. Het is jammer om te zien dat zoveel potentieel verloren gaat door oude programmaties, onzekerheid, laag zelfbeeld, privé situaties, streven naar perfectie, onrust en gebrek aan kennis. Uiteindelijk vorm jij en/of jouw team het fundament van de onderneming.  

Het belang van persoonlijke groei voor ondernemers is niet te onderschatten. Hoewel technische kennis en marketingvaardigheden ook cruciaal zijn, is het vaak de innerlijke wereld van een ondernemer die het succes bepaalt. Veel ondernemers worden geconfronteerd met interne obstakels zoals zelftwijfel, angst voor falen, piekeren, schuldgevoel of een gebrek aan zelfdiscipline.


Door te investeren op meerdere vlakken kun je deze innerlijke blokkades aanpakken en overwinnen. Naast de persoonlijke stuk, kan ik ook meekijken op efficiënt werken, teambuilding, strategisch niveau en helpen bij belangrijke keuzes. Als unieke bijkomstigheid is mijn spirituele gave, deze pure informatie van het kwantum veld kan jou precies vertellen waar kansen liggen en hoe om te gaan met verschillende situaties. Kortom een waardevolle andere kijk op jouw organisatie. 

Ga jij ook voor duurzaam Succes in jouw Business? Wil je jouw ware potentieel laten zien? Profiteer van de mogelijkheden door een unieke mix van sessies voor optimaal Leiderschap!

Ga voor duurzaam succes in jouw business

Mijn naam is Simone van Bekkum met mijn uitgebreide scala aan opleidingen, dat varieert van  Master Business Administration, Systemisch Opsteller, Combinatie Therapeut  en Spiritueel leider; medium, gecombineerd met mijn levenservaring en het feit dat ik al meer dan 15 jaar ondernemer ben, gaan we tijdens onze trajecten op heel veel verschillende disciplines aan de slag.

Voorkomende thema's zijn:

 • Zelfvertrouwen & authentiek leiderschap 
 • Beheersen van stress en emoties. 
 • Bewustwording & de energie van je bedrijf 
 • Loslaten om te groeien (wat niet meer dient elimineren)
 • Zelfreflectie & opschalen van je bedrijf
 • Balans tussen zakelijk & privé 
 • De juiste mindset & emotionele veerkracht
 • Money mindset & teambuilding


Door andere vaardigheden aan te leren, inzicht te verkrijgen en nieuwe positieve neurologische verbindingen te maken, kun je blindelings op jezelf, jouw bedrijf & intuïtie leren vertrouwen. Hierdoor kunnen ondernemers niet alleen hun persoonlijke groei bevorderen, maar ook hun zakelijk succes vergroten. Als je je hier bewust van bent bouw je een stevig fundament voor optimale groei binnen je gehele business. Gun je bedrijf de kans om deze diepgaande en blijvende transformatie te ondergaan. Ontdek welke veranderingen je bedrijf! 

Realiseer je dat alles energie is?

Je gedachten zijn ook energie! Misschien herken je het wel dat wanneer iemand maar vaak genoeg zegt dat je er moe uitziet, jij je ook zo voelt. Wanneer je deze woorden en dus de gedachten van anderen gaat voelen en gelooft, beleef je de kracht van deze woorden vaak ook zo. En dit werkt in jezelf precies zo… Wanneer je denkt dat jij niet goed genoeg bent of denkt 'dit gaat mij niet lukken'. Dan wordt dit je geloof.  En beleef je dit ook zo!

 

De woorden krijgen de energie die jij eraan geeft. En met positief affirmeren herhaal je bewust en met hulp van jouw mind positieve gedachten. Je ervaart bewust de energie van deze positieve mindset. In bijvoorbeeld het boeddhisme wordt al eeuwenlang gewerkt met positieve affirmaties. De klanken van elke letter en deze met het juiste geloof herhalen werken als een positief recept op de geest. En openen je spiritueel, ze brengen heling,  bescherming en verandering in je leven. Het boeddhisme kent veel mantra’s die horen bij een specifieke manifestatie van boeddha.

Maar ook veel bekende merken werken met affirmaties.

De meest succesvolle bedrijven en merken werken met slogans die vertrouwen uitdragen. Deze slogans zijn ontstaan vanuit het geloof in het product of dienst dat zij aanbieden. Dit kun je ook zien als affirmaties, mantra’s waar een bedrijf in gelooft. Denk aan:

 • Reaal regelt het allemaal
 • Miele “Er is geen betere”
 • Ajax “stronger than dirt”
 • Nike “Just do it”
 • L’oreal “Because you are worth of it”
 • Merci “merci dat jij er bent”
 • Porsche "There is no Subsitute"

"Visualiseer het volgende scenario: 

"Visualiseer het volgende scenario: Je staat voor de spiegel en je ziet een krachtige leider, iemand die zichzelf kent, blokkades heeft opgeruimd, met prestatiedruk kan omgaan, zijn of haar bagage achter zich heeft gelaten en zichzelf aankijkt vol vertrouwen, wetende wat de volgende stap zal zijn. Stel je voor dat deze visualisatie werkelijk wordt? Zou je dat willen? 

Laat geen enkel obstakel je weerhouden om je volledige potentieel te bereiken! Start vandaag nog met deze reis naar groei en succes!