Reviews

Het lezen van ervaringen, meningen en reviews van anderen, geven soms net even iets meer informatie,  Daarom onze vraagAls u een prettige ervaring heeft, goed geholpen bent, uw klachten zijn verminderd, weer volledig in balans bent, of een zakelijk succes ervaring heeft, waarom zou u dat dan niet delen! Dit gunt u iemand anders toch ook?

Reactie plaatsen

Reacties

Nathalie
een maand geleden

Ik wil graag mijn ervaring delen met het zakelijk coachingstraject dat ik heb gevolgd bij Simone. Na meerdere coaches te hebben gehad, zowel voor werk als privé, kan ik met zekerheid zeggen dat Simone een klasse apart is.

Vanaf het eerste moment dat ik met Simone in contact kwam, merkte ik haar onderscheidende aanpak op. Haar directheid en helderheid waren verfrissend. Geen omwegen, maar direct naar de kern van de zaak. Dit zorgde voor een diepgaand inzicht in mijn zakelijke uitdagingen.

Wat Simone uniek maakt, is haar vermogen om de complexiteit van zakelijke vraagstukken te doorgronden en vervolgens oplossingsgericht te handelen. Ze weet haar inzichten op een begrijpelijke manier over te brengen en biedt praktische strategieën die direct toepasbaar zijn.

Gedurende het traject voelde ik mij continu gesteund en gemotiveerd door Simone. Haar empathie en betrokkenheid zorgden voor een veilige omgeving waarin ik mezelf kon ontwikkelen en groeien. Dankzij haar begeleiding heb ik niet alleen mijn zakelijke doelen bereikt, maar heb ik ook een dieper begrip van mijn eigen capaciteiten en uitdagingen gekregen.

Ik kan Simone ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar resultaatgerichte en impactvolle zakelijke coaching. Haar expertise en toewijding maken haar tot een buitengewone coach die echt het verschil maakt.

Asal
2 maanden geleden

Simone heeft mij privé en zakelijk geholpen , ik ben nu 2 keer bij haar geweest, beide sessies waren heel bijzonder! Voel me gelijk veel beter en rustiger , ook veel positiever en energiek. Heel dankbaar ❤️ echt een aanrader voor iedereen.

Vivian
3 maanden geleden

Ik ben er heel blanco ingegaan, maar het is nu al na een sessie zo life changing geweest dat ik het iedereen zou aanraden. Ze weet precies te benoemen waar je tegen aan loopt en komt enorm snel tot de kern (wat bizar is voor iemand die je überhaupt nog niet kent). Daardoor ontkomt je er zelf niet aan, ook al zit je zelf nog in de ontkenning. Daarnaast weet ze ook concrete handvaten te bieden, waardoor je er daadwerkelijk iets mee kan doen en écht iets aan hebt (en geloof me ik heb al enorm veel dingen geprobeerd, maar nog nooit zo’n uitwerking gehad). Het is moeilijk uit te drukken in woorden om te beschrijven wat deze vrouw doet/kan, omdat het zo bijzonder is. Eén ding is zeker, het kan je geen schade berokkenen, maar alleen maar mooie dingen opleveren - dus waarom niet?!

Lisette
3 maanden geleden

Simone heeft mij privé en zakelijk geholpen. Haar mediamieke gave, coaching en business skiills zorgde voor de juiste aanpak.

We hebben verschillende situaties aangepakt via opstellingen, hypnose en strategisch advies!
ik ben Simone dankbaar, want ik ben gegroeid in mijn functie als leider en als mens. Dankbaar voor deze enorme transformatie

Dennis van der Waal
3 maanden geleden

Het heeft mijn bedrijf helpen groeien en mijzelf een nieuwe kijk op het ondernemen gegeven. Ik kan weer genieten van succes! Simone is een fijne en vakkundige sparringpartner!

Lianda
7 maanden geleden

Wat een bijzondere mooie ervaring, een prettige sfeer wat snel een vertrouwd gevoel geeft, het was confronterend en emotioneel. Het doet me stralen en heeft me weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. Fantastisch!

Lieve Simone wat prachtige gave heb jij.

Dankbaar!
Liefs Lianda

BAS
8 maanden geleden

Ik ben verbaasd, wat een goede coach.
Simone heeft mij echt geholpen zowel zakelijk als privé.
Een absolute aanrader voor iedereen!

Chantal
10 maanden geleden

Even een review naar aanleiding van de cursus mediumschap bij SHEHE.

Ik vind het een mooie reis, een reis naar jezelf. Een reis naar de toekomst en een reis naar eigen ontwikkeling. Het open staan en aangaan, alle informatie die ik van haar, maar ook van de groep, heb gekregen. Alle mooie dingen die op mijn pad liggen, en zeker kunnen komen.
Leuk om deze nieuwe lieve mensen tijdens de cursus te leren kennen. Om hier in een veilige mooie omgeving aan te kunnen werken.
Ik gun iedereen een reis als deze naar zichzelf.
Het aangaan van de energievelden, van jezelf en van elkaar. Het ontdekken van het universum. Alles was er allemaal mogelijk is. Het is geweldig om dit te doen.
Mijn advies; Open je hart en zie wat deze reis jou brengt.
Simone is naast een geweldige gastvrouw ook zo onwijs getalenteerd en open. Heel fijn om met haar te werken en te ontdekken.

Brigitte
10 maanden geleden

Vandaag 7 juli 2023, heb ik voor de tweede keer een reading van Simone gehad over mijn vorig jaar overleden lieve vader. Vandaag is zijn verjaardag. Mijn ervaring met Simone is, dat zij eerlijk en oprecht is en zeer beslist de juiste informatie via mijn vader doorgeeft aan mij. De reading is oprecht aangezien ik geen informatie heb gegeven over mijn vader maar dat Simone heel duidelijk informatie doorgeeft via mijn vader en deze informatie klopt zeer beslist! Heel veel respect voor Simone en zo waardevol dat zij mensen verder mag helpen en dit op een oprechte manier doet. Ik gun mijn vader ook zijn rust en neem de tijd om alles op mij in te laten werken en er iets mee te gaan doen maar over een half jaar ga ik zeker contact met Simone opnemen om een afspraak te maken om een reading te mogen ontvangen. Een warme groet, Brigitte

cindy
een jaar geleden

Er blij en dankbaar dat ik Simone gevonden heb. Ik heb zoveel baat bij de combinatie consulten. bedankt

Iris
een jaar geleden

Lieve Simone,

Na de eerste sessie, voelde ik mij een stuk beter. Jij heb precies de juiste bokjes bij mij aangetikt.

De sessie van afgelopen vrijdag, was bijzonder, mooi en emotioneel. Bijzonder wat er is gebeurd, een tastbaar gevoel welke ik nooit zal vergeten. Mezelf terugplaatsen in dat gevoel, wekt wederom emoties op!

Dank je wel voor wie je bent en wat je doet!

Catelijne
een jaar geleden

Beste Simone, met nogal wat klachten besloot ik op zoek te gaan naar lichaamsgerichte therapie. Jouw website kwam tevoorschijn en na gelezen te heben wat je allemaal doet besloot ik jou een bericht te sturen. Je gaf aan wat jij voor mij kan betekenen en na even gewacht te hebben kreeg ik 3 weken geleden mijn eerste sessie. Toen ik thuis kwam voelde ik mijn lijf reageren. En de dagen erna voelde ik mij al zoveel lichter in mijn hoofd. En ik heb meer energie. Zelfs zo, dat ik weer voorzichtig aan gesport heb. Dat was mij al maanden niet gelukt. Ik kan niet wachten tot de volgende sessie. Ik weet nu al dat het mij veel gaat opleveren. Je bent een bijzondere vrouw. Blij dat ik je ontmoet heb.

Sandra
een jaar geleden

Ik heb zo zin de opleiding, die volgend jaar gaat starten. Ik kijk er naar uit om nog meer de reis naar binnen te maken. Tot nu toe heb je mij zo goed op weg geholpen .. dankbaar

Sil
2 jaar geleden

Na 2 behandelingen voel ik mij al lichter doordat ik bepaalde dingen al los kan laten. Dat was mij alleen niet gelukt. Heel fijn. Dank je wel hiervoor en we gaan nog even door 😊

Ingrid
2 jaar geleden

Lieve simone.
Via via ben ik bij jou terecht gekomen , al moet ik toegeven dat ik het niet zag zitten om naar een medium te gaan . Die hokus pokus, niets voor mij. Maar wat heb ik een spijt...... spijt dat ik niet eerder ben gegaan. Na 2 behandelingen merk ik dat ik na jarenlang slecht slapen,beter en langer slaapt. IDank je wel lieve simone

Evelien Mewe
2 jaar geleden

In een veilige, warme en rustige omgeving onverwerkte emoties leren herkennen en mogen loslaten; dat is wat Simone met mij heeft gedaan.
Een hele waardevolle ervaring! Het heeft me gemoedsrust gegeven en inzicht in mijn gedrag en handelen ten opzichte van de mensen in mijn omgeving.

Dankjewel, lieve Simone. Ik kom graag nog een keer bij je terug.

Lieve groet, Evelien

Shara
2 jaar geleden

wat ben jij een ontzettend fijn mens. je hebt me zo geholpen met mijn dingetjes waar ik tegenaan liep.
youre a star(L)

Elise van Velzen
2 jaar geleden

Simone is een prachtig mens ❤️ Mij heeft ze zo geholpen met het loslaten van het verleden (EMDR) en ze helpt mij nu om dichter bij mezelf te staan. Door middel van combinatie therapie. Dit werkt voor mij heel fijn. Daarnaast leert ze mij omgaan met mijn hooggevoeligheid, en dat kan zeker niet iedereen! Begrepen en lichter voelen, speciale momentjes, dat gun ik iedereen en dat kan bij Simone.

Sam
2 jaar geleden

Bijzondere ervaring, ik vind het fijn dat je mij zo begrijpt, de combinatie behandeling heeft mij erg goed geholpen, ik kijk uit naar de volgende keer.

Ramon
2 jaar geleden

Bedankt voor je hulp, acupuntuur en cupping hebben mij echt geholpen, ik loop niet meer bij de fysio maar onderga elke 6 weken een behandeling.. zo blij mee

Nel
2 jaar geleden

Beste Simone,
Bedankt voor je hulp, ik voel mij al een stuk rustiger. De EMDR heeft mijn verleden echt doen opschudden, maar dat was zo nodig, ik voel me veel vrijer en beter in mijn vel, bedankt..

Nu is een tijd van onderhoudt aangebroken, ik zie je over 5 weken ..

Liefs
Nel

Jasper
2 jaar geleden

Ik ben sinds September 2021 bij Simone in therapie en kwam met heftige burnout klachten binnen. Inmiddels zijn we 5 maanden verder en kan ik godzijdank zeggen dat ik tot de kern van mijn problemen gekomen ben. Simone heeft me hierbij ontzettend geholpen en me met fijne sessies op het juiste spoor gezet. Maar let wel; beter worden begint bij jezelf. Je moet met je poten in de modder willen staan en je angsten durven aankijken. Als je dat kunt, dan komt met de juiste begeleiding het resultaat vanzelf :)

Denise Blom
3 jaar geleden

Bedankt voor je medium consult, zo fijn om weer even contact te hebben met .. bijzondere ervaring

Desiree
3 jaar geleden

Ik ben superblij Simobe ontmoet te hebben. Ze weet precies tot de kern van mijn probleem te komen. Na 2 behandelingen voelde ik mij al een ander mens. Veel energieker en lichter. Heel fijn!

Melissa
3 jaar geleden

Bij de eerste keer binnen lopen voel je je gelijk heel welkom en word je warm ontvangen door Simone. Ze creëert een veilige plek waardoor je helemaal jezelf kan zijn. Ik heb nu al een aantal cupping sessies gehad en merk al veel verschil. Zowel qua uiterlijk dat cellulitis minder is geworden, maar zeker dat ik eindelijk weer warmere benen heb en de doorbloeding is gestimuleerd!
Ook de eerste keer Shehe was zo’n intense en bijzondere ervaring. Een kleine groep waarbij Simone weer die fijne veilige omgeving creëert. De avond was magisch en ik liep echt high on love naar huis. Ik gun dit iedereen om eens te ervaren. Bedankt Simone!

Maurice
3 jaar geleden

Enigszins sceptisch de sessies aangegaan maar feitelijk na de eerste al vol overtuigd van je gave en deskundigheid. Door je professionele benadering alsmede wisselende, verrassende toepassingen houd je me geïnteresseerd en geef je mij telkens weer stof tot nadenken en handvatten welke ik niet eerder zag. Diepe buiging voor u !

Maarten
3 jaar geleden

Ik merk echt verbetering en dat al na 3 sessies! Ik slaap beter, voel me rustiger en krijg weer grip op mijn leven.

Nora
3 jaar geleden

Bedankt, Ik kan iedereen aanraden om het coachingstraject te volgen. Ik heb veel over mezelf geleerd!

Sandra de Bruin
3 jaar geleden

Ik ben erg tevreden, Simone luistert goed en komt met praktische tips. Ik krijg weer controle over mijzelf en mijn leven. Ik volg momenteel het Life Changing Program, echt een aanrader!

Ramon van Donderwater
3 jaar geleden

Bedankt voor het coachen, ik maak echt stappen in mijn bedrijf en persoonlijke ontwikkeling.

Merel
3 jaar geleden

Bedankt Simone, hoe jij mij en mijn gezin ondersteunt, met coaching, medium en therapie .. zo waardevol.. ik ben blij dat jij op ons pad bent gekomen.

Simon Dubbeldam
3 jaar geleden

Mijn nek en schouder klachten zijn weg naar 5 behandelingen, heel fijn.

Bedankt,
Simone

Miranda Bon
3 jaar geleden

Bedankt voor al je hulp, mijn kind zit weer lekker in zijn vel. Ik heb eindelijk mijn kind weer terug,
Liefs,
Miranda

Danielle van Hees
3 jaar geleden

Ik voel me een heel anders mens, zo dankbaar voor jouw deskundige reading, alles klopt en fijn dat er direct een actieplan aangekoppeld wordt.. dank

Sam
3 jaar geleden

Na 1 x cuppen zijn mijn rugklachten al een stuk minder. Bedankt.

Bianca
3 jaar geleden

Simone, bedankt voor de cupping therapie behandelingen. Ik ben er echt van opgeknapt! Mijn pijn klachten zijn opgelost, ik voel me een stuk lichter, mijn huid is strakker en ik zit super lekker in mijn vel. Uitgerust en vol energie.

Tot over 3 weken,
Groetjes

Bianca

Rene
3 jaar geleden

He Simone,
Je bent een prachtig mens en ben blij dat ik je ontmoet heb.
Simone is van alle markten thuis en kan dus goed het gehele plaatje bekijken dat zorgt ervoor dat alles aangepakt word tot in de puntjes. Simone is erg sterk in het aanvoelen van de persoon en weet daardoor precies wat je nodig hebt. Doordoorje heb je iedereen het juiste te bieden.
Je heb mij onwijs geholpen in 2 sessies en ben er erg blij mee.
Het is mooi om te zien hoe je alles eigen gemaakt heb en daardoor uniek in je vak en als mens bent.
Zal je daarom bij iedereen aanraden.
Rene

Julia Baas
3 jaar geleden

Hoi Simone, ik heb nu pas 2 behandelingen gehad voor vastzittende trauma verleden, wat een verschil merk ik nu al, ik durf al soms in het gevoel te komen. Dit terwijl ik voorheen EMDR bij psycholoog had gehad en veel had geholpen ,maar het lukte niet om in het laatste stuk te komen. Nu bij jou met jou behandeling met mede hulp van accupunctuur wat je bij mij doet, gaat het al wat beter. Ik ga zeker door met de behandelingen bij jou en heb hierdoor hoop om in mijn kracht te komen staan en eindelijk mijn verleden achter mij te laten, zodat ik elke dag kan genieten van het leven, wat het ook brengt. Dank je wel mooi mens 😘

Micheal Zandvliet
3 jaar geleden

Bedankt, voor het helpen met verwerken van mijn Trauma’s.
Ik voel me een stuk beter. Tevens heeft jouw medium consult mij zoveel inzicht gegeven.

Groeten
Micheal

Johan de Wit
3 jaar geleden

Bedankt voor het Medium consult, ik voel me een stuk rustiger.

Hafida el el Moussaoui
3 jaar geleden

Simone, Bedankt voor je hulp en gesprekken, het heeft mij echt goed gedaan.

Marit van Klaveren
3 jaar geleden

Simone, is erg deskundig, wij zijn blij dat onze zoon kindertherapie bij Simone heeft gedaan. Ik heb zo'n ander kind thuis. Dankbaar

Groeten
Marit

Sebastiaan Verboom
3 jaar geleden

Lieve Simone,

6 januari.
Toen ik voor het eerst binnen gewandeld kwam
Was ik een nog best stressvolle en nerveuze jongen met een groot verleden

Na de eerste therapie met acupunctuur was er al veel losgekomen over alles wat ik uiteindelijk een plek zou moeten geven wat een van de opdrachten was die ik thuis moest doen. Bijvoorbeeld om: het op te schrijven,
Dat ging steeds beter en makkelijker. Mijn ervaring na mijn huiswerk en positievere gedachten is dat ik een stuk relaxter ben geworden en niet teveel nadenk over al het slechte.

2 maanden later nog een therapie gedaan met acupunctuur. Eerst wat opgeruimd en te weten gekomen dat er iemand over mij waakt, dat geeft toch een goed gevoel. Vervolgens met naalden even een halfuurtje nagedacht over veel positieve plannen en hoe ik het goed ga aanpakken voor mij zelf en wie weet voor mijn eigen kinderen.

Ik raad iedereen deze therapie aan met een vol hoofd,
Spanning, stress, negatieve gedachten en als je je eenzaam voelt.

Nogmaals bedankt Simone.

Mirjam de Bruin
3 jaar geleden

Yes.. heerlijk binnenkort weer een behandelingen, zo gemist. Mijn nek zit helemaal vast en ik wil graag verder met je visualiseren en opruimen van mijn verleden.
Liefs
Mirjam

Mandy Rozema
3 jaar geleden

Mijn dochter heeft veel baat bij de lichaamsgerichte therapie!

Groeten
Mandy

Mirjam de Ruiter
3 jaar geleden

Beste Simone,
Bedankt voor je coaching, na het volgen van een traject voel ik mij beter! Mijn bedrijf heeft nieuwe inzichten gekregen. Het is zo waar wat je zegt: Het is niet het bedrijf wat goed of slecht functioneer, maar de mensen, visie en manier van aanpak wat er voor zorgt hoe een bedrijf zich manifesteert.

Bedankt voor je hulp mentaal en Bedrijfsmatig!

Met vriendelijke groet,
Mirjam

Henny
3 jaar geleden

Lieve Simone,
Het is mijn voorrecht geweest jou te ontmoeten een aantal jaren geleden. Samen hebben we een paar spannende jaren meegemaakt. Ik heb jou zien groeien en jouw energie en inzichten hebben mij tot een nieuw beter mens gemaakt. Jouw therapieën hebben in mij de juiste dingen losgemaakt om mijn groei mogelijk te maken. Mijn dankbaarheid daarvoor is onmetelijk groot. Ik wens je dat je veel mensen mag helpen zoals je mij hebt geholpen.

Bianca
3 jaar geleden

Zo blij dat ik dit jaar aan mezelf heb gewerkt. Je hebt mij erg goed geholpen! Mentaal en fysiek gaat alles stukken beter. Bedankt en tot snel

Marinka
3 jaar geleden

Na een paar behandelingen voelde ik de stress wegnemen, zo fijn! Nu bijhouden, want ik wil deze energie flow vasthouden.

Dennie
3 jaar geleden

Bedankt, mijn pubers voelen zich een stuk beter, volgend jaar kom ik ook!
Groeten Dennie