Home » Reviews

Reviews

Het zelf ervaren is de beste manier om te bepalen of praktijk Simone van Bekkum bij jou past. Het lezen van ervaringen, meningen en reviews van anderen, geven soms net even iets meer informatie over een bedrijf of keuze voor een behandeling.

Review plaatsen heel graag!

Ook wij zijn geholpen met het schrijven van een review, niet alleen voor de resultaten, maar ook om mensen te helpen om een beter beeld te krijgen van wat men kan verwachten. Als u een prettige ervaring heeft, goed bent geholpen, klachten vrij, weer in balans bent, of een succes ervaring heeft, waarom zou u dat dan niet delen! Dat gunt u iemand anders toch ook? Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen! Laat uw reactie hieronder achter of stuur een WhatsApps bericht!
Alvast hartelijk dank!

Reacties

Sandra de Bruin
8 dagen geleden

Ik ben erg tevreden, Simone luistert goed en komt met praktische tips. Ik krijg weer controle over mijzelf en mijn leven. Ik volg momenteel het Life Changing Program, echt een aanrader!

Ramon van Donderwater
8 dagen geleden

Bedankt voor het coachen, ik maak echt stappen in mijn bedrijf en persoonlijke ontwikkeling.

Merel
14 dagen geleden

Bedankt Simone, hoe jij mij en mijn gezin ondersteunt, met coaching, medium en therapie .. zo waardevol.. ik ben blij dat jij op ons pad bent gekomen.

Simon Dubbeldam
een maand geleden

Mijn nek en schouder klachten zijn weg naar 5 behandelingen, heel fijn.

Bedankt,
Simone

Miranda Bon
een maand geleden

Bedankt voor al je hulp, mijn kind zit weer lekker in zijn vel. Ik heb eindelijk mijn kind weer terug,
Liefs,
Miranda

Danielle van Hees
2 maanden geleden

Ik voel me een heel anders mens, zo dankbaar voor jouw deskundige reading, alles klopt en fijn dat er direct een actieplan aangekoppeld wordt.. dank

Sam
2 maanden geleden

Na 1 x cuppen zijn mijn rugklachten al een stuk minder. Bedankt.

Bianca
3 maanden geleden

Simone, bedankt voor de cupping therapie behandelingen. Ik ben er echt van opgeknapt! Mijn pijn klachten zijn opgelost, ik voel me een stuk lichter, mijn huid is strakker en ik zit super lekker in mijn vel. Uitgerust en vol energie.

Tot over 3 weken,
Groetjes

Bianca

Rene
3 maanden geleden

He Simone,
Je bent een prachtig mens en ben blij dat ik je ontmoet heb.
Simone is van alle markten thuis en kan dus goed het gehele plaatje bekijken dat zorgt ervoor dat alles aangepakt word tot in de puntjes. Simone is erg sterk in het aanvoelen van de persoon en weet daardoor precies wat je nodig hebt. Doordoorje heb je iedereen het juiste te bieden.
Je heb mij onwijs geholpen in 2 sessies en ben er erg blij mee.
Het is mooi om te zien hoe je alles eigen gemaakt heb en daardoor uniek in je vak en als mens bent.
Zal je daarom bij iedereen aanraden.
Rene

Julia Baas
3 maanden geleden

Hoi Simone, ik heb nu pas 2 behandelingen gehad voor vastzittende trauma verleden, wat een verschil merk ik nu al, ik durf al soms in het gevoel te komen. Dit terwijl ik voorheen EMDR bij psycholoog had gehad en veel had geholpen ,maar het lukte niet om in het laatste stuk te komen. Nu bij jou met jou behandeling met mede hulp van accupunctuur wat je bij mij doet, gaat het al wat beter. Ik ga zeker door met de behandelingen bij jou en heb hierdoor hoop om in mijn kracht te komen staan en eindelijk mijn verleden achter mij te laten, zodat ik elke dag kan genieten van het leven, wat het ook brengt. Dank je wel mooi mens šŸ˜˜

Micheal Zandvliet
3 maanden geleden

Bedankt, voor het helpen met verwerken van mijn Traumaā€™s.
Ik voel me een stuk beter. Tevens heeft jouw medium consult mij zoveel inzicht gegeven.

Groeten
Micheal

Johan de Wit
4 maanden geleden

Bedankt voor het Medium consult, ik voel me een stuk rustiger.

Hafida el el Moussaoui
4 maanden geleden

Simone, Bedankt voor je hulp en gesprekken, het heeft mij echt goed gedaan.

Marit van Klaveren
4 maanden geleden

Simone, is erg deskundig, wij zijn blij dat onze zoon kindertherapie bij Simone heeft gedaan. Ik heb zo'n ander kind thuis. Dankbaar

Groeten
Marit

Sebastiaan Verboom
5 maanden geleden

Lieve Simone,

6 januari.
Toen ik voor het eerst binnen gewandeld kwam
Was ik een nog best stressvolle en nerveuze jongen met een groot verleden

Na de eerste therapie met acupunctuur was er al veel losgekomen over alles wat ik uiteindelijk een plek zou moeten geven wat een van de opdrachten was die ik thuis moest doen. Bijvoorbeeld om: het op te schrijven,
Dat ging steeds beter en makkelijker. Mijn ervaring na mijn huiswerk en positievere gedachten is dat ik een stuk relaxter ben geworden en niet teveel nadenk over al het slechte.

2 maanden later nog een therapie gedaan met acupunctuur. Eerst wat opgeruimd en te weten gekomen dat er iemand over mij waakt, dat geeft toch een goed gevoel. Vervolgens met naalden even een halfuurtje nagedacht over veel positieve plannen en hoe ik het goed ga aanpakken voor mij zelf en wie weet voor mijn eigen kinderen.

Ik raad iedereen deze therapie aan met een vol hoofd,
Spanning, stress, negatieve gedachten en als je je eenzaam voelt.

Nogmaals bedankt Simone.

Mirjam de Bruin
5 maanden geleden

Yes.. heerlijk binnenkort weer een behandelingen, zo gemist. Mijn nek zit helemaal vast en ik wil graag verder met je visualiseren en opruimen van mijn verleden.
Liefs
Mirjam

Mandy Rozema
6 maanden geleden

Mijn dochter heeft veel baat bij de lichaamsgerichte therapie!

Groeten
Mandy

Mirjam de Ruiter
6 maanden geleden

Beste Simone,
Bedankt voor je coaching, na het volgen van een traject voel ik mij beter! Mijn bedrijf heeft nieuwe inzichten gekregen. Het is zo waar wat je zegt: Het is niet het bedrijf wat goed of slecht functioneer, maar de mensen, visie en manier van aanpak wat er voor zorgt hoe een bedrijf zich manifesteert.

Bedankt voor je hulp mentaal en Bedrijfsmatig!

Met vriendelijke groet,
Mirjam

Henny
7 maanden geleden

Lieve Simone,
Het is mijn voorrecht geweest jou te ontmoeten een aantal jaren geleden. Samen hebben we een paar spannende jaren meegemaakt. Ik heb jou zien groeien en jouw energie en inzichten hebben mij tot een nieuw beter mens gemaakt. Jouw therapieƫn hebben in mij de juiste dingen losgemaakt om mijn groei mogelijk te maken. Mijn dankbaarheid daarvoor is onmetelijk groot. Ik wens je dat je veel mensen mag helpen zoals je mij hebt geholpen.

Bianca
7 maanden geleden

Zo blij dat ik dit jaar aan mezelf heb gewerkt. Je hebt mij erg goed geholpen! Mentaal en fysiek gaat alles stukken beter. Bedankt en tot snel

Marinka
8 maanden geleden

Na een paar behandelingen voelde ik de stress wegnemen, zo fijn! Nu bijhouden, want ik wil deze energie flow vasthouden.

Dennie
8 maanden geleden

Bedankt, mijn pubers voelen zich een stuk beter, volgend jaar kom ik ook!
Groeten Dennie

Roel Wierink
8 maanden geleden

Na enkele behandelingen ben ik al veel rustiger, minder snel boos en me bewuster waar gedragingen vandaan komen. Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken na de lock down om in 2021 oude patronen te vervangen door nieuwe en die me eigen te maken.

Patricia van Dolder
8 maanden geleden

Simone, bedankt dat je op mijn weg bent gekomen.
Ik voel me oprecht beter en heb meer energie.
Mijn lijf is soepeler en ik kijk nu zelfs anders naar mezelf, meer zelfreflectie.

Nogmaals dank en tot de volgende keer.

Liefs,
Patricia

Bianca Meulenberg
8 maanden geleden

Beste Simone,
Ik wil je bedanken voor je hulp. De psychotherapie heeft mij echt geholpen om mijn (ding) eindelijk op te lossen. Ik ben blij dat je geduld met mij hebt gehad!

Liefs
Bianca

Piet de Groot
8 maanden geleden

Beste Simone,

Bedankt voor het prettige consult!

Puk Moellee
8 maanden geleden

Beste Simone,
Ik ben heel tevreden over de consulten die je geeft. De mix van verschillende therapieƫn heeft mij bijzonder goed vooruit geholpen. Voor mij ben je een spiritueel body, mind & beauty coach/therapeut. Want jeetje wat ben ik gaan stralen en veranderen sinds ik bij jou regelmatig op consult kom! Dankbaar
Groetjes
Puk

Mellanie Snoek
8 maanden geleden

Beste Simone, ik heb al jaren overal last van, slaap slecht, hoofdpijn, wisselende stemmingen enz. Binnen de reguliere zorg loop ik vast en krijg ik slechts medicijnen. Maar nu dat ik bij jou in therapie ben, ben ik verbaasd over mijn vooruitgang. Stapje voor stapje voel ik mij beter. De combinatie van alle verschillende behandelingen en jouw oprechte interesse vind ik geweldig! Ik zou je aan iedereen willen aanbevelen, dankbaar..
Liefs
Mellanie

Richard
8 maanden geleden

Beste Simone,

Mijn dank voor de coaching sessies en alle fijne brein-therapie behandelingen. Ik voel me een ander mens en mijn bedrijf gaat Top!

M.v.g.

Richard

Chantal Berg
8 maanden geleden

Simone, Bedankt
Na een aantal psychotherapie behandelingen, voel ik me weer een stuk beter! ik ga weer langzaam de draad oppakken! heel fijn om fysiek en mentaal weerbaarder te zijn.
Gr.
Chantal

Reactie plaatsen