Home » Reviews

Reviews plaatsen, heel graag

Het schrijven van een review is erg belangrijk voor mensen die rondlopen met bepaalde klachten of vragen. Maak duurt het even voordat je het juiste Medium, de juiste Therapie vorm of Coach hebt gevonden. Een review kan enorm helpen om nieuwe bezoekers een eerste indruk van Praktijk Simone van Bekkum te geven.  Het lezen van ervaringen, meningen en reviews van anderen, geven soms net even iets meer informatie over een bedrijf of keuze voor een bepaalde behandeling. Daarom onze vraag?Als u een prettige ervaring heeft, goed geholpen bent, uw klachten zijn verminderd, weer volledig in balans bent, of een andere succes ervaring heeft, waarom zou u dat dan niet delen! Dit gunt u iemand anders toch ook?

Laat uw reactie achter of stuur een WhatsApp! Alvast Hartelijk dank voor uw Review!

Reacties

Sam
2 maanden geleden

Bijzondere ervaring, ik vind het fijn dat je mij zo begrijpt, de combinatie behandeling heeft mij erg goed geholpen, ik kijk uit naar de volgende keer.

Ramon
4 maanden geleden

Bedankt voor je hulp, acupuntuur en cupping hebben mij echt geholpen, ik loop niet meer bij de fysio maar onderga elke 6 weken een behandeling.. zo blij mee

Nel
4 maanden geleden

Beste Simone,
Bedankt voor je hulp, ik voel mij al een stuk rustiger. De EMDR heeft mijn verleden echt doen opschudden, maar dat was zo nodig, ik voel me veel vrijer en beter in mijn vel, bedankt..

Nu is een tijd van onderhoudt aangebroken, ik zie je over 5 weken ..

Liefs
Nel

Jasper
4 maanden geleden

Ik ben sinds September 2021 bij Simone in therapie en kwam met heftige burnout klachten binnen. Inmiddels zijn we 5 maanden verder en kan ik godzijdank zeggen dat ik tot de kern van mijn problemen gekomen ben. Simone heeft me hierbij ontzettend geholpen en me met fijne sessies op het juiste spoor gezet. Maar let wel; beter worden begint bij jezelf. Je moet met je poten in de modder willen staan en je angsten durven aankijken. Als je dat kunt, dan komt met de juiste begeleiding het resultaat vanzelf :)

Denise Blom
8 maanden geleden

Bedankt voor je medium consult, zo fijn om weer even contact te hebben met .. bijzondere ervaring

Desiree
8 maanden geleden

Ik ben superblij Simobe ontmoet te hebben. Ze weet precies tot de kern van mijn probleem te komen. Na 2 behandelingen voelde ik mij al een ander mens. Veel energieker en lichter. Heel fijn!

Melissa
8 maanden geleden

Bij de eerste keer binnen lopen voel je je gelijk heel welkom en word je warm ontvangen door Simone. Ze creëert een veilige plek waardoor je helemaal jezelf kan zijn. Ik heb nu al een aantal cupping sessies gehad en merk al veel verschil. Zowel qua uiterlijk dat cellulitis minder is geworden, maar zeker dat ik eindelijk weer warmere benen heb en de doorbloeding is gestimuleerd!
Ook de eerste keer Shehe was zo’n intense en bijzondere ervaring. Een kleine groep waarbij Simone weer die fijne veilige omgeving creëert. De avond was magisch en ik liep echt high on love naar huis. Ik gun dit iedereen om eens te ervaren. Bedankt Simone!

Maurice
8 maanden geleden

Enigszins sceptisch de sessies aangegaan maar feitelijk na de eerste al vol overtuigd van je gave en deskundigheid. Door je professionele benadering alsmede wisselende, verrassende toepassingen houd je me geïnteresseerd en geef je mij telkens weer stof tot nadenken en handvatten welke ik niet eerder zag. Diepe buiging voor u !

Maarten
8 maanden geleden

Ik merk echt verbetering en dat al na 3 sessies! Ik slaap beter, voel me rustiger en krijg weer grip op mijn leven.

Nora
9 maanden geleden

Bedankt, Ik kan iedereen aanraden om het coachingstraject te volgen. Ik heb veel over mezelf geleerd!

Sandra de Bruin
10 maanden geleden

Ik ben erg tevreden, Simone luistert goed en komt met praktische tips. Ik krijg weer controle over mijzelf en mijn leven. Ik volg momenteel het Life Changing Program, echt een aanrader!

Ramon van Donderwater
10 maanden geleden

Bedankt voor het coachen, ik maak echt stappen in mijn bedrijf en persoonlijke ontwikkeling.

Merel
10 maanden geleden

Bedankt Simone, hoe jij mij en mijn gezin ondersteunt, met coaching, medium en therapie .. zo waardevol.. ik ben blij dat jij op ons pad bent gekomen.

Simon Dubbeldam
een jaar geleden

Mijn nek en schouder klachten zijn weg naar 5 behandelingen, heel fijn.

Bedankt,
Simone

Miranda Bon
een jaar geleden

Bedankt voor al je hulp, mijn kind zit weer lekker in zijn vel. Ik heb eindelijk mijn kind weer terug,
Liefs,
Miranda

Danielle van Hees
een jaar geleden

Ik voel me een heel anders mens, zo dankbaar voor jouw deskundige reading, alles klopt en fijn dat er direct een actieplan aangekoppeld wordt.. dank

Sam
een jaar geleden

Na 1 x cuppen zijn mijn rugklachten al een stuk minder. Bedankt.

Bianca
een jaar geleden

Simone, bedankt voor de cupping therapie behandelingen. Ik ben er echt van opgeknapt! Mijn pijn klachten zijn opgelost, ik voel me een stuk lichter, mijn huid is strakker en ik zit super lekker in mijn vel. Uitgerust en vol energie.

Tot over 3 weken,
Groetjes

Bianca

Rene
een jaar geleden

He Simone,
Je bent een prachtig mens en ben blij dat ik je ontmoet heb.
Simone is van alle markten thuis en kan dus goed het gehele plaatje bekijken dat zorgt ervoor dat alles aangepakt word tot in de puntjes. Simone is erg sterk in het aanvoelen van de persoon en weet daardoor precies wat je nodig hebt. Doordoorje heb je iedereen het juiste te bieden.
Je heb mij onwijs geholpen in 2 sessies en ben er erg blij mee.
Het is mooi om te zien hoe je alles eigen gemaakt heb en daardoor uniek in je vak en als mens bent.
Zal je daarom bij iedereen aanraden.
Rene

Julia Baas
een jaar geleden

Hoi Simone, ik heb nu pas 2 behandelingen gehad voor vastzittende trauma verleden, wat een verschil merk ik nu al, ik durf al soms in het gevoel te komen. Dit terwijl ik voorheen EMDR bij psycholoog had gehad en veel had geholpen ,maar het lukte niet om in het laatste stuk te komen. Nu bij jou met jou behandeling met mede hulp van accupunctuur wat je bij mij doet, gaat het al wat beter. Ik ga zeker door met de behandelingen bij jou en heb hierdoor hoop om in mijn kracht te komen staan en eindelijk mijn verleden achter mij te laten, zodat ik elke dag kan genieten van het leven, wat het ook brengt. Dank je wel mooi mens 😘

Micheal Zandvliet
een jaar geleden

Bedankt, voor het helpen met verwerken van mijn Trauma’s.
Ik voel me een stuk beter. Tevens heeft jouw medium consult mij zoveel inzicht gegeven.

Groeten
Micheal

Johan de Wit
een jaar geleden

Bedankt voor het Medium consult, ik voel me een stuk rustiger.

Hafida el el Moussaoui
een jaar geleden

Simone, Bedankt voor je hulp en gesprekken, het heeft mij echt goed gedaan.

Marit van Klaveren
een jaar geleden

Simone, is erg deskundig, wij zijn blij dat onze zoon kindertherapie bij Simone heeft gedaan. Ik heb zo'n ander kind thuis. Dankbaar

Groeten
Marit

Sebastiaan Verboom
een jaar geleden

Lieve Simone,

6 januari.
Toen ik voor het eerst binnen gewandeld kwam
Was ik een nog best stressvolle en nerveuze jongen met een groot verleden

Na de eerste therapie met acupunctuur was er al veel losgekomen over alles wat ik uiteindelijk een plek zou moeten geven wat een van de opdrachten was die ik thuis moest doen. Bijvoorbeeld om: het op te schrijven,
Dat ging steeds beter en makkelijker. Mijn ervaring na mijn huiswerk en positievere gedachten is dat ik een stuk relaxter ben geworden en niet teveel nadenk over al het slechte.

2 maanden later nog een therapie gedaan met acupunctuur. Eerst wat opgeruimd en te weten gekomen dat er iemand over mij waakt, dat geeft toch een goed gevoel. Vervolgens met naalden even een halfuurtje nagedacht over veel positieve plannen en hoe ik het goed ga aanpakken voor mij zelf en wie weet voor mijn eigen kinderen.

Ik raad iedereen deze therapie aan met een vol hoofd,
Spanning, stress, negatieve gedachten en als je je eenzaam voelt.

Nogmaals bedankt Simone.

Mirjam de Bruin
een jaar geleden

Yes.. heerlijk binnenkort weer een behandelingen, zo gemist. Mijn nek zit helemaal vast en ik wil graag verder met je visualiseren en opruimen van mijn verleden.
Liefs
Mirjam

Mandy Rozema
een jaar geleden

Mijn dochter heeft veel baat bij de lichaamsgerichte therapie!

Groeten
Mandy

Mirjam de Ruiter
een jaar geleden

Beste Simone,
Bedankt voor je coaching, na het volgen van een traject voel ik mij beter! Mijn bedrijf heeft nieuwe inzichten gekregen. Het is zo waar wat je zegt: Het is niet het bedrijf wat goed of slecht functioneer, maar de mensen, visie en manier van aanpak wat er voor zorgt hoe een bedrijf zich manifesteert.

Bedankt voor je hulp mentaal en Bedrijfsmatig!

Met vriendelijke groet,
Mirjam

Henny
een jaar geleden

Lieve Simone,
Het is mijn voorrecht geweest jou te ontmoeten een aantal jaren geleden. Samen hebben we een paar spannende jaren meegemaakt. Ik heb jou zien groeien en jouw energie en inzichten hebben mij tot een nieuw beter mens gemaakt. Jouw therapieën hebben in mij de juiste dingen losgemaakt om mijn groei mogelijk te maken. Mijn dankbaarheid daarvoor is onmetelijk groot. Ik wens je dat je veel mensen mag helpen zoals je mij hebt geholpen.

Bianca
een jaar geleden

Zo blij dat ik dit jaar aan mezelf heb gewerkt. Je hebt mij erg goed geholpen! Mentaal en fysiek gaat alles stukken beter. Bedankt en tot snel

Marinka
een jaar geleden

Na een paar behandelingen voelde ik de stress wegnemen, zo fijn! Nu bijhouden, want ik wil deze energie flow vasthouden.

Dennie
een jaar geleden

Bedankt, mijn pubers voelen zich een stuk beter, volgend jaar kom ik ook!
Groeten Dennie

Roel Wierink
een jaar geleden

Na enkele behandelingen ben ik al veel rustiger, minder snel boos en me bewuster waar gedragingen vandaan komen. Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken na de lock down om in 2021 oude patronen te vervangen door nieuwe en die me eigen te maken.

Patricia van Dolder
een jaar geleden

Simone, bedankt dat je op mijn weg bent gekomen.
Ik voel me oprecht beter en heb meer energie.
Mijn lijf is soepeler en ik kijk nu zelfs anders naar mezelf, meer zelfreflectie.

Nogmaals dank en tot de volgende keer.

Liefs,
Patricia

Bianca Meulenberg
een jaar geleden

Beste Simone,
Ik wil je bedanken voor je hulp. De psychotherapie heeft mij echt geholpen om mijn (ding) eindelijk op te lossen. Ik ben blij dat je geduld met mij hebt gehad!

Liefs
Bianca

Piet de Groot
een jaar geleden

Beste Simone,

Bedankt voor het prettige consult!

Puk Moellee
een jaar geleden

Beste Simone,
Ik ben heel tevreden over de consulten die je geeft. De mix van verschillende therapieën heeft mij bijzonder goed vooruit geholpen. Voor mij ben je een spiritueel body, mind & beauty coach/therapeut. Want jeetje wat ben ik gaan stralen en veranderen sinds ik bij jou regelmatig op consult kom! Dankbaar
Groetjes
Puk

Mellanie Snoek
een jaar geleden

Beste Simone, ik heb al jaren overal last van, slaap slecht, hoofdpijn, wisselende stemmingen enz. Binnen de reguliere zorg loop ik vast en krijg ik slechts medicijnen. Maar nu dat ik bij jou in therapie ben, ben ik verbaasd over mijn vooruitgang. Stapje voor stapje voel ik mij beter. De combinatie van alle verschillende behandelingen en jouw oprechte interesse vind ik geweldig! Ik zou je aan iedereen willen aanbevelen, dankbaar..
Liefs
Mellanie

Richard
een jaar geleden

Beste Simone,

Mijn dank voor de coaching sessies en alle fijne brein-therapie behandelingen. Ik voel me een ander mens en mijn bedrijf gaat Top!

M.v.g.

Richard

Chantal Berg
een jaar geleden

Simone, Bedankt
Na een aantal psychotherapie behandelingen, voel ik me weer een stuk beter! ik ga weer langzaam de draad oppakken! heel fijn om fysiek en mentaal weerbaarder te zijn.
Gr.
Chantal

Reactie plaatsen