Home » Reviews

Reviews

Het zelf ervaren is de beste manier om te bepalen of praktijk Simone van Bekkum bij jou past. Het lezen van ervaringen, meningen en reviews van anderen, geven soms net even iets meer informatie over een bedrijf of keuze voor een consult. Misschien zit uw antwoord er niet bij of heeft u een andere hulpvraag, business issue of een vraag over een behandeling voor uw kind (jong/puber). Elke situatie is anders en wij werken graag op maat! Twijfel je nog, misschien is het reserveren van een intake consult iets voor jou! Uiteraard wordt dit verrekend als je voor een behandelprogramma kiest!

Review plaatsen heel graag!

Ook wij zijn geholpen met het schrijven van een review, niet alleen voor de resultaten, maar ook om mensen te helpen om een beter beeld te krijgen van wat men kan verwachten. Als u een prettige ervaring heeft, goed bent geholpen, klachten vrij, weer in balans bent, of een succes ervaring heeft, waarom zou u dat dan niet delen! Dat gunt u iemand anders toch ook? Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen! Laat uw reactie hieronder achter of stuur een WhatsApps bericht!
Alvast hartelijk dank!

Reacties

Mirjam de Bruin
4 dagen geleden

Yes.. heerlijk binnenkort weer een behandelingen, zo gemist. Mijn nek zit helemaal vast en ik wil graag verder met je visualiseren en opruimen van mijn verleden.
Liefs
Mirjam

Mandy Rozema
22 dagen geleden

Mijn dochter heeft veel baat bij de lichaamsgerichte therapie!

Groeten
Mandy

Mirjam de Ruiter
22 dagen geleden

Beste Simone,
Bedankt voor je coaching, na het volgen van een traject voel ik mij beter! Mijn bedrijf heeft nieuwe inzichten gekregen. Het is zo waar wat je zegt: Het is niet het bedrijf wat goed of slecht functioneer, maar de mensen, visie en manier van aanpak wat er voor zorgt hoe een bedrijf zich manifesteert.

Bedankt voor je hulp mentaal en Bedrijfsmatig!

Met vriendelijke groet,
Mirjam

Henny
2 maanden geleden

Lieve Simone,
Het is mijn voorrecht geweest jou te ontmoeten een aantal jaren geleden. Samen hebben we een paar spannende jaren meegemaakt. Ik heb jou zien groeien en jouw energie en inzichten hebben mij tot een nieuw beter mens gemaakt. Jouw therapie├źn hebben in mij de juiste dingen losgemaakt om mijn groei mogelijk te maken. Mijn dankbaarheid daarvoor is onmetelijk groot. Ik wens je dat je veel mensen mag helpen zoals je mij hebt geholpen.

Bianca
2 maanden geleden

Zo blij dat ik dit jaar aan mezelf heb gewerkt. Je hebt mij erg goed geholpen! Mentaal en fysiek gaat alles stukken beter. Bedankt en tot snel

Marinka
3 maanden geleden

Na een paar behandelingen voelde ik de stress wegnemen, zo fijn! Nu bijhouden, want ik wil deze energie flow vasthouden.

Dennie
3 maanden geleden

Bedankt, mijn pubers voelen zich een stuk beter, volgend jaar kom ik ook!
Groeten Dennie

Roel Wierink
3 maanden geleden

Na enkele behandelingen ben ik al veel rustiger, minder snel boos en me bewuster waar gedragingen vandaan komen. Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken na de lock down om in 2021 oude patronen te vervangen door nieuwe en die me eigen te maken.

Patricia van Dolder
3 maanden geleden

Simone, bedankt dat je op mijn weg bent gekomen.
Ik voel me oprecht beter en heb meer energie.
Mijn lijf is soepeler en ik kijk nu zelfs anders naar mezelf, meer zelfreflectie.

Nogmaals dank en tot de volgende keer.

Liefs,
Patricia

Bianca Meulenberg
3 maanden geleden

Beste Simone,
Ik wil je bedanken voor je hulp. De psychotherapie heeft mij echt geholpen om mijn (ding) eindelijk op te lossen. Ik ben blij dat je geduld met mij hebt gehad!

Liefs
Bianca

Piet de Groot
3 maanden geleden

Beste Simone,

Bedankt voor het prettige consult!

Puk Moellee
3 maanden geleden

Beste Simone,
Ik ben heel tevreden over de consulten die je geeft. De mix van verschillende therapie├źn heeft mij bijzonder goed vooruit geholpen. Voor mij ben je een spiritueel body, mind & beauty coach/therapeut. Want jeetje wat ben ik gaan stralen en veranderen sinds ik bij jou regelmatig op consult kom! Dankbaar
Groetjes
Puk

Mellanie Snoek
3 maanden geleden

Beste Simone, ik heb al jaren overal last van, slaap slecht, hoofdpijn, wisselende stemmingen enz. Binnen de reguliere zorg loop ik vast en krijg ik slechts medicijnen. Maar nu dat ik bij jou in therapie ben, ben ik verbaasd over mijn vooruitgang. Stapje voor stapje voel ik mij beter. De combinatie van alle verschillende behandelingen en jouw oprechte interesse vind ik geweldig! Ik zou je aan iedereen willen aanbevelen, dankbaar..
Liefs
Mellanie

Richard
3 maanden geleden

Beste Simone,

Mijn dank voor de coaching sessies en alle fijne brein-therapie behandelingen. Ik voel me een ander mens en mijn bedrijf gaat Top!

M.v.g.

Richard

Chantal Berg
3 maanden geleden

Simone, Bedankt
Na een aantal psychotherapie behandelingen, voel ik me weer een stuk beter! ik ga weer langzaam de draad oppakken! heel fijn om fysiek en mentaal weerbaarder te zijn.
Gr.
Chantal

Reactie plaatsen