Extra's : Simone, reviews, blog en contact

Simone van Bekkum

Onder ↓ deze pagina 'Extra's' vind je uitgebreidere informatie over wie Simone is, wat haar bezighoudt en wat haar drijft. Je ontdekt wat haar heeft gevormd tot de prachtige vrouw die ze is, welke paden ze heeft bewandeld en welke opleidingen ze heeft gevolgd. Je kunt lezen waar ze lesgeeft, bijvoorbeeld bij de Shehe School voor Bewustzijn of het Ibiza Retreat dat ze organiseert. Ook vind je hier alle mooie verhalen, zoals reviews en aanbevelingen van haar cliënten.

 

Zoals je op de homepagina kunt zien, hebben meer dan 250 mensen Simone 5 sterren gegeven en heeft ze al veel positieve Google-reviews ontvangen. Haar gave en behandelwijze zijn uniek; er is niemand zoals zij. Simone is bescheiden, want in haar praktijk staat jouw welzijn centraal.

Op de hoogte blijven? Via haar blog deelt Simone  zo nu en dan nuttige tips en informatie, of het nu gaat om persoonlijke groei, zakelijk succes of het vinden van innerlijke rust op Ibiza.

 

Ben je al een tijdje op zoek naar persoonlijke ontwikkeling? Loop je vast in het leven, in relaties, op het werk, in je bedrijf, op het gebied van gezondheid of zit je gewoon niet lekker in je vel? Simone staat voor je klaar om je door deze uitdagende periode heen te helpen. Met haar succesformule weet ze precies de juiste snaar te raken en je telkens weer te inspireren. Haar trajecten zijn een waardevolle investering en kunnen je leven echt positief veranderen. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zouden kunnen zijn, neem dan contact en plan een startconsult. 

"Van Overleven naar Vrij Leven - Omarm de Vrijheid van Ware Vreugde"

Ga actief aan de slag met je worstelingen. Loop niet weg voor je gevoelens, maar accepteer wat er is. Ruim je blokkades op en als je jezelf herkent in de onderstaande klachten, aarzel dan niet om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw mooiste leven. Stap in een traject van vrijheid en leven, zodat alle vage klachten, gedachten en dingen die niet bij jou horen, zich kunnen loslaten. Het is tijd.

Therapie 

✓ Stress & Emoties
✓ Fysieke (vage) klachten
✓ Concentratie problemen
✓ Overvol hoofd, piekeren
✓ Laag zelfbeeld (zelfvertrouwen)
✓ Geld issues
✓ Relatie issues
✓ Zwanger willen worden 
✓ Burn-out klachten
✓ Slaapproblemen
✓ Futloos, vermoeidheid
✓ Lage weerstand
✓ Pijn klachten algemeen
✓ Hoofdpijn, migraine
✓ High sensitieve
✓ Trauma, shock 
✓ Angsten & fobieën

 

Business Coaching 

✓ Persoonlijke ontwikkeling
✓ Authentiek Leiderschap 
✓ Organisatie opstellingen
✓ Groepsdynamiek
✓ Bedrijf coaching
✓ Strategisch denken 
✓ Werken vanuit je kracht
✓ Manifestatie technieken
✓ 
Start-up stappenplan
✓ Spiritueel Business advies: overname,
personeelsbeslissingen, transacties

 

 

Medium

✓ Rouwverwerking
✓ (Toekomst) Inzichten
✓ Levensvragen

✓ Verdriet
✓ Onrust 
✓ Keuzes maken
✓ Bevestiging
✓ Zelfkennis
✓ Liefde, relatie
✓ Familie 
✓ Werk
✓ Relatie issues
✓ Zwanger willen worden