Onze Winkel 

Edelstenen, Spirituele producten & Supplementen

Kom je gezellig Online winkelen bij Simone van Bekkum. Wij verkopen Edelstenen, Mineralen, Crystals en Spirituele producten van een zuivere kwaliteit. Zo vindt je in onze webshop : edelstenen, mineralen, producten om te dragen, stenen voor in huis (interieur), als ondersteuning van een therapie. Maar ook broekzak-stenen, verzamelstenen of producten om te gebruiken tijdens rituelen, coaching, meditatie, mediumschap, yoga en SheHe. Gezondheid en jezelf goed verzorgen is belangrijk. In deze drukke maatschappij wordt er veel ons gevraagd, de juiste lifestyle gecombineerd met 100% natuurlijke supplementen is onmisbaar. Edelstenen & Crystals  

Een edelsteen geeft energie af, maar neemt ook energie op. Daarom is het goed om de edelstenen en mineralen regelmatig te reinigen onder stromend water en weer op te laden met nieuwe energie.(zonlicht, daglicht, reinigingsritueel)

Voordat je een edelsteen aanschaft, is het belangrijk om te weten welke soort bij jou past. Lees daarom goed de werking van de steen door zodat u de juiste keuze maakt. Welke speciale 'krachten' horen bijvoorbeeld bij de steen die u zo mooi vindt? En welke edelsteen zou zomaar eens een mooie aanvulling kunnen zijn voor uw klacht of probleemgebied.

Vroeger waren er nog geen medicijnen en leefde de mensen veel dichter bij de natuur. Planten, kruiden en edelstenen werden toen al gebruikt om mensen te genezen. Men ontdekte dat het dragen of opleggen van een bepaalde edelsteen en mineralen écht kon helpen.

De werking van edelstenen is nooit wetenschappelijk bewezen, maar er zijn een heleboel mensen die er baat bij hebben. Edelstenen kunnen naast hun werking en zuivering ook gewoon mooi zijn om te dragen of een ruimte net wat meer sfeer geven. Er zijn natuurlijk ook mensen die er niks mee hebben en dat is natuurlijk ook helemaal prima.  

Onze Mineralen en Edelstenen zijn niet alleen heel mooi, maar iedere steen heeft ook een bijzondere werking. Zo werken edelstenen op energetisch niveau, dit betekend dat de werking niet tastbaar is, maar zeker wel voelbaar. 

De krachten van sommige stenen zijn soms wel miljoenen jaren oud. Ook de werking van de verschillende stenen, crystals zijn enorm uitlopend: " van een steen voor ontspanning tot een steen voor bescherming of steun in een periode".
Edelstenen & Mineralen werken voor u ...