Sta jij open voor verandering?

sta jij open voor verandering

Een Access Bars behandeling zorgt namelijk voor directe rust in je hoofd, meer energie en minder klachten. Zonder te praten kunnen oude patronen, gedachten, gevoelens en blokkades zich loslaten. Door het regelmatig toepassen van bars therapie kun je zelfs je immuunsysteem verhogen. De Access Bars behandelingen worden over de hele wereld toegepast! De resultaten zijn bijzonder en kunnen je leven veranderen.

Mensen die Access Bars treatments hebben ervaren voelen zich bevrijd en maken daarna vaak een enorme sprong in hun ontwikkeling. Sommige mensen ervaren de behandeling als een gevoel van thuiskomen. Maar er zijn ook mensen die het ervaren als een heerlijke diepe ontspanning en dat is ook prima. Hoe bars therapie ervaren wordt is voor iedereen verschillend, maar studies tonen aan dat je innerlijke balans en je eigen helende vermogen weer wordt activeert en dat is mooi meegenomen in deze drukke maatschappij. 

Tijdens een Combinatie Consult kan Acces Bars® worden ingezet

Wist je dat een Bars behandeling bestaat uit het zachtjes aanraken van 32 punten op je hoofd?
Deze 32 punten corresponderen afzonderlijk met levensgebieden en bepaalde overwegingen, emoties, gedachtes en ideeën die je gedurende je leven hebt vastgezet en hebt opgeslagen. Wist je dat een Bars behandeling bestaat uit het zachtjes aanraken van 32 punten op je hoofd? Deze 32 punten corresponderen afzonderlijk met levensgebieden en bepaalde overwegingen, emoties, gedachtes en ideeën die je gedurende je leven hebt vastgezet en hebt opgeslagen. 

Je kunt het vergelijken met een computer (harde schijf) die slaat ook alles op, wij mensen doen dit ongemerkt ook. Door verschillende technieken en punten op je hoofd op een bepaalde manier aan te raken, zet je de juiste energetische energie aan en werk je helend  op je neurologische gestel. Hierdoor laat je stukjes van de opgeslagen patronen los. Je ruimt als ware je harde schrijf op. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor nieuwe dingen. 

 

In de opleiding behandelen we hoe Acces Bars® werkt.

 

Levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn?
Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel. Stap voor stap worden de punten die corresponderen met levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn aangeraakt. Het gaat hier om de de thema’s: geld, relaties, vreugde, verdriet, lichaam, ziekte, gezondheid, creativiteit en seksualiteit.

Op al deze gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd; ideeën over hoe het leven in elkaar zit, dit zit opgeslagen in je onder bewust zijn. De patronen gekoppeld aan je onderbewuste heb je ergens in je leven vastgezet in je hoofd en in je lijf. Wanneer je nu de plek op het hoofd aanraakt die correspondeert met zo’n levensgebied, stel je het lichaam in staat om de oude ballast los te laten. 

De access bar behandeling is eigenlijk voor iedereen, mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen ervaart hier positieve resultaten van. Het mooie en gemakkelijke van access bars behandeling is dat je niet hoeft te vertellen wat je dwars zit of dat je zelf actief iets hoeft te doen. Nee bars therapie moet je ondergaan.

Acces Bars® is Effectief voor diversen klachten 

Wat kun je verwachten van Access Bars®?

Deze behandeling werkt voor iedereen wel als antistress behandeling, even helemaal los van alles. Maar iedere sessie is weer anders, zelfs bij dezelfde persoon. Soms is de behandeling op het moment zelf heel intens, of er na en een andere keer merk je er bijna niets van. Dit hangt af van de fase waar je op dat moment inzit. Als je er bijna niks van merkt wil het niet zeggen dat het niks doet in je neurologische stelsel. In de eerste 2 tot 4 weken na de behandeling worden de meeste effecten gemeld, maar je kunt tot wel 6 weken of langer effecten merken.

 

De meest gemelde effecten van een Acces Bars® behandeling zijn?

Een toename van innerlijke rust, makkelijker in slaap vallen, doorslapen i.p.v. onrustig, uitgeruster wakker worden, meer energie, het leven 'loopt' makkelijker en je bent beter in balans. Nieuwe ideeën, minder emotioneel, diepe ontspanning, inzicht in situaties, betere concentratie en ontspanning van het lichaam wordt vooral bij kinderen  als feedback gegeven. 

 

Wat moet ik doen tijdens een Access Bars® behandeling?

Je moet bereid zijn om er stil voor te liggen en te ondergaan. Sommigen mensen kunnen moeilijk rustig liggen en zullen dan ook de waarde van ontspanning niet zien en het een verspilling van tijd vinden. Maar sta je open voor even contact maken met jezelf dan ondervindt je zeker  verandering en verbetering op verschillende niveaus.

 

Hoelang blijft het effect van Access Bars®?

Het effect merk je direct in je zenuwstelsel. Als je eenmaal de Access Bars® hebt laten lopen (aangezet) blijven ze doorlopen. Iedere keer dat je een Access Bars®-sessie krijgt wordt het effect intenser. Het effect kan bij iedereen verschillen, maar gemiddeld drie tot vier weken houdt het effect aan.

Effectief bij? 
✓ stress
✓ concentratie problemen
✓ overvol hoofd
✓ add en adhd
✓ betere leerprestaties 
✓ laag zelfbeeld (zelfvertrouwen)
✓ burn-out klachten
✓ slaapproblemen
✓ futloos
✓ lage weerstand
✓ pijnklachten 
✓ hoofdpijn
✓ high sensitieve
✓ problemen met seksualiteit of geaardheid
✓ rusteloosheid