"Wat ben ik toch trots op het mediumschap"

Wat ben ik toch  trots op het mediumschap. Het biedt zo'n diepgaande verrijking in situaties. Op het moment dat je het energieveld mag benutten, ontvang je precieze, heldere aanwijzingen en kun je de voelbare, doch onzichtbare energie werkelijk transformeren.

Vandaag tijdens een zakelijk consult diende zich plotseling een energie aan vanuit een andere dimensie. Is dit vreemd of beangstigend? Nee, absoluut niet, want alles bestaat uit energie. Het bood juist de ontbrekende schakel in het geheel.

De schakel in een vraagstuk over welke beslissing in het bedrijf genomen mag worden en welk obstakel er in de weg zit om echt te groeien als authentieke leider. 

 

Wow, het was iets waar je met het brein nooit op zou zijn gekomen, zelfs als je een uitstekende coach bent. Het onderbewuste en spirituele veld bezit alle wijsheid. Het was iets wat in de familie al jaren werd gedaan en omdat het zo van zelfstekend was kon niemand zijn vinger erop leggen. Er werd namelijk iets systemisch doorgegeven, wat spiritueel door oma werd onthuld, klinkt vaag, maar je had erbij moeten zijn, dan voelde je precies wat ik bedoel. De angst van oma was voelbaar bij deze man, geheel onbewust. 

 

Ja, je leest het goed, deze sessie was met een man, jazeker,  mannen vinden ook steeds meer de weg naar mijn praktijk. Door mijn mediamieke gave te combineren met mijn business skills en coaching vaardigheden is het juist heel inzichtelijk en niks zweverigs aan. Door deze sessie kan het stukje waar hij maar geen grip op kon krijgen, worden aangekeken en aangepakt. Zoals hij zelf aangaf "wat een bevrijding". 

Ineens viel alles op zijn plek en was zijn leiderschap en keuze voor een nieuw project plotseling veel helderder. 

Ik ben zo benieuwd naar de verdere groei 

Dit was slechts de tweede sessie van het ondernemers jaartraject, Ik ben zo benieuwd naar de verdere groei en stappen die deze persoon zal maken. De volgende keer zullen we het thema aankaarten: welke werknemers passen energetisch gezien het beste bij de nieuwe bedrijfsactiviteiten?

Met behulp van opstellingen en mediumschap kan ik echt waardevolle inzichten krijgen over wat bedrijven nodig hebben of juist mogen loslaten. Het is echt uniek en elke keer verbaas ik mezelf over de prachtige dingen die hieruit voortkomen. Ik voel me echt dankbaar voor deze gave.

Kortom" Wat ben ik toch  trots op het mediumschap."

Deze simpele oefening kan jouw bedrijf ook helpen

persoonlijke groei mogelijkheden
medium simone van bekkum

Een spirituele oefening die je kunt proberen, is een visualisatieoefening waarbij je je richt op het vinden van de juiste persoon voor een bepaalde functie in je bedrijf. Ga ergens rustig zitten, sluit je ogen en adem diep in en uit om te ontspannen. Stel je vervolgens voor dat je omringd bent door een stralend licht dat je beschermt en begeleidt.

 

Visualiseer dan de lege stoel van de functie waarvoor je iemand zoekt. Stel je voor dat er een parade van mensen voorbijtrekt, elk met hun eigen energie en uitstraling. Let op de sensaties die je voelt wanneer elke persoon voorbijgaat. Wanneer je een persoon ziet die resoneert met de energie van de stoel, let dan goed op. Probeer hun gezicht, houding en uitstraling in je op te nemen.

 

Na de visualisatie, neem de tijd om je ervaring te reflecteren. Schrijf op wat je hebt gevoeld en waargenomen tijdens de oefening. Dit kan je helpen om meer inzicht te krijgen in de eigenschappen en kwaliteiten die je zoekt in de persoon voor de functie, en je kunt deze inzichten gebruiken bij het nemen van beslissingen in je bedrijf.