Level 2 - Energiewerk, Systemisch Werk, Mediumschap

Welkom, In dit Level gaan we nog dieper in op wat er allemaal mogelijk is in het energieveld ( het quantumveld). Het oneindige energieveld waar alles liefde en licht is. Hier valt nog van alles te ontdekken over jezelf, de ander en andere werelden. Nadat je level 1 hebt afgerond ben je echt klaar voor een diepere laag. "The next step". Je zult merken dat je steeds meer (innerlijke) vragen krijgt, meer wilt oefenen, ontdekken en het misschien wel wilt gaan integreren in je werk of privé leven. Er is meer .. veel meer.. je reis is ook maar net begonnen en je bent nog lang niet klaar. (volgens mij ben je dat nooit, maar vlieg nog even met mij mee?) 

 

Het lijkt mij super leuk om je op een ontspannen wijze nog meer handvaten en tools aan te reiken, zodat wat je geleerd hebt in blok 1 echt mag gaan landen en verder kan groeien. Laat de energie nog meer voor je werken. Hoe leuk is het om het onderheid tussen je hoofd en hart nog duidelijker te voelen, levensvragen die vorm krijgen, keuzes maken wordt gemakkelijker, het uitspreken van je gevoel wordt vanzelfsprekend en je intuïtie wordt nog sterker. Je overweegt zelfs om .. er echt iets mee te doen of ander te gaan leven. 

 

Met verschillende tools, praktische opdrachten en heel veel plezier gaan we een level verder. We gaan letterlijk een laag dieper. 
Hier ga je weer zoveel plezier van hebben, jouw levenspad krijgt vorm.

 

Heb je verschillende spirituele cursussen gedaan en vraag je je af of level 2 iets voor jou zou kunnen zijn?
Stuur dan een berichtje. Dan plannen we eerst een call & daarna eventueel een assessment in.

 

  • Volg je hart, want dat is het enige wat altijd klopt
  • Wij zijn niet zweverig maar nemen waar wat gevoeld mag worden.
  • Keuzes maken kan ik nu vanuit mijn hart & hoofd (ik mag kiezen)
  • Yes, verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen energie 

Start: November 2023 - 8 lessen

Zondag 26 November

Zaterdag 9 December & 16 December

Zaterdag 13 Januari & 27 Januari - 2024

Zaterdag 10 Februari - 2024

Zondag 25 Februari - 2024

Zaterdag 16 Maart - 2024

 

Investering: € 1.800,- magische euro's (dit mag in termijnen) Dit betekend 225,- euro per dag incl. lunch en benodigdheden.

 

Na dit level wordt je leven zoveel meer waard. De magie kan volledig stromen & jouw verbodenheid met het geheel krijgt wortels.

ToDo:

We gaan weer praktisch aan de slag met: 

* Energievelden: waarnemingen, energie inzetten voor werk of privé 

* Intuïtie: Nog meer leren vertrouwen op je gevoel en intuïtie: verschil tussen hoofd en hart

* Systemisch werk - Opstellingen:
Opstellingen: werk, relatie, familie, geboorte, situatie en verlangen

* Mediumschap & Spiritualiteit: tarot, gidsen, vorige levens, aura, stijlen demonstratie & consulten

 

  • In de vervolg cursus gaat jouw intuïtie en paranormale vermogen nog meer groeien. Je hoofd wordt stiller en alle ruis op de lijn maakt plaats voor zekerheid. Je levensvragen zijn helder en je kunt zelfs stappen maken in het ondersteunen van anderen. Je ontwikkelt het vermogen om te communiceren met zowel jouw hogere zelf als de onzichtbare wereld. Ook leer je tools en methoden om jezelf of een ander op spiritueel niveau te begeleiden.

Groei je nog een stukje mee? Schrijf je met zelfliefde in! 
Level 2 - Energiewerk, Systemisch Werk, Mediumschap

Na level 1 heb je soms echt verbinding gehad met jouw ziel, maar het hoofd komt ook nog regelmatig als criticus om de hoek kijken. Dat is logisch er is namelijk een zaadje gepland en je hebt echt stappen gemaakt, maar we zijn zo gewend om alles wat we voelen in twijfel te trekken.  

(Zie het zo; als je net iets geleerd hebt dan kun je ook niet direct alles weten of voelen, dat moet groeien.) Je hebt hiervoor alleen maar jezelf, geduld, compassie, jouw hart en ruimte voor nodig.

Met verschillende tools, praktische opdrachten en heel veel plezier gaan we een level verder. We gaan letterlijk een laag dieper. Jouw levenspad krijgt nog meer vorm.