Spirituele Groei Retreat: Transformeer Jezelf op Ibiza

Stel je voor je staat op een idyllisch strand van Ibiza, het zachte zand onder je voeten en de warme zon op je huid. De golven kabbelen rustig tegen de kust en een lichte bries brengt de geur van zout en bloemen met zich mee. Je voelt de welverdiende rust in je lichaam even weg, weg van alle dagelijkse beslommeringen, thuis is het goed geregeld alles loop best wel even door zonder jou sterker nog als je terug komt met nieuwe energie stroomt alles nog beter en kun je weer echt gaan knallen, stel je voor dat dit de plek is waar jouw onschatbare  reis naar persoonlijke en zakelijke transformatie begint? 

Spirituele Groei & Transformatie op Ibiza

Een bijzondere 5-daagse retreat voor ondernemers en leiders die op zoek zijn naar persoonlijke en zakelijke groei. Ben jij die dappere ondernemer die gelukkiger wilt leven, de connectie met zichzelf wilt voelen, authentieker wilt gaan leiden en zakelijke successen wilt boeken.

Is jouw antwoord Volmondig JA .. lees dan verder 

 

Unieke Methodes: Zakelijke Opstellingen en Mediumschap

De Spirituele Groei retreat is een bewezen programma dat je aanzet tot persoonlijke en zakelijke doorbraken. Ervaren spiritual business coaches begeleiden je op het gebied van leiderschap, mindset en gedragsverandering. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan het behouden van veerkracht en het loslaten van alle verwachtingen, die zorgen voor voortdurende sluimer stress.

Het behouden van veerkracht onder hoge verwachtingen, een moordende werkdruk en voortdurende stress is namelijk voor vele een flinke uitdaging. Met behulp van Yoga, Meditatie, Mindfulness, zakelijke opstellingen , release therapie en het mediumschap worden diepgaande inzichten verkregen in verborgen dynamieken en onbewuste patronen die jouw zakelijke en persoonlijke groei kunnen belemmeren.

 

Transformeer Jezelf op Ibiza

Heb je het gevoel dat je altijd 'aan' staat, zonder echt te kunnen ontspannen? Misschien geef je voortdurend het beste van jezelf, maar blijft het echte genot van succes uit. En lijkt het alsof je nooit aan verwachtingen kunt voldoen?

Als dit je bekend voorkomt, is het tijd voor een ommekeer! Stap uit de eindeloze ratrace van externe verwachtingen en omarm een reis naar innerlijke rust en vervulling.  Laat ons je begeleiden naar de juiste mindset, bevrijd jezelf van wat je tegenhoudt en adem weer vrij. Na deze intensieve dagen keer je huiswaarts met vernieuwde energie, een schat aan inzichten en ongekende inspiratie voor jezelf, je dierbaren en je onderneming!

 

Het is tijd om te ontsnappen aan de chaos en te omarmen wat echt belangrijk is. Doe mee en ontdek de sleutel tot echte vreugde en innerlijke rust op Ibiza, het eiland waar transformatie en persoonlijke ontwikkeling samenkomen! Meld je nu aan voor deze onvergetelijke reis.

vraag het e-book aan voor meer informatie 

healing retreat ibiza

Yes, ik meld mij aan voor dit unieke groei Retreat 

Ibiza retreat
Ontdek een exclusieve vijfdaagse* (her)beleving, ontwikkeld om jou en je te versterken op een manier die je zakelijke en persoonlijke horizon verbreedt en waardevolle inzichten en ervaringen biedt. Unieke kans 

 

"IBIZA het eiland waar transformatie en persoonlijke ontwikkeling samen gaan!"  Ben je het zat om elke keer tegen dezelfde persoonlijke stukken aan te lopen? Heb je het gevoel dat je continue aan staat en moeilijk echt kan ontspannen? Doe je je best om er het beste van te maken, maar lukt het je niet om van je succes te genieten? Heb je het gevoel dat het nooit "echt" goed genoeg is?