Waarvoor is een Start Consult? 

persoonlijke groei mogelijkheden

Ben je op zoek naar meer richting, energie en emotioneel welzijn in je leven? Dan nodig ik je graag uit voor een bijzonder start consult dat echt een verschil kan maken! Tijdens dit consult bieden we antwoorden en helderheid op alle gebieden van je leven. Of het nu gaat om persoonlijke, zakelijke, liefdes- of gezondheidsvragen, we helpen je de richting te vinden die je nodig hebt om verder te gaan.

 

Bovendien ontvang je tijdens dit consult concrete tips en een indicatie van de kern van het probleem, wat vaak heel anders is dan je aanvankelijk dacht. Dit consult is van onschatbare waarde en de investering meer dan waard. Neem gerust eens een kijkje naar de ervaringen van anderen in onze reviews.

 

Tijdens dit eerste consult bieden we een diepgaande analyse van zowel je persoonlijke als zakelijke situaties. We brengen alle aspecten zorgvuldig in kaart, inclusief je hulpvraag, knelpunten, angsten en verlangens. Hierdoor krijg je direct heldere inzichten die je helpen om stappen voorwaarts te zetten en echt iets los te laten komen. 

Regelmatig is een start consult al voldoende maar ook heel vaak is men niet bewust van wat de triggers zijn en is een traject en aan te raden iets wat je jezelf mag gunnen! 

 

Als je na het startconsult verder wilt gaan en dieper wilt ingaan op specifieke vragen, issues of uitdagingen zoals relatieproblemen, werk gerelateerde kwesties, burn-outklachten, familieopstellingen, uniek leiderschap, zakelijke richting, vage klachten of trauma's, dan ontvang je een korting (kickback) van €100,- als je binnen 3 maanden besluit om door te gaan met vervolgtraject. 

Elke start consult is uniek en werkt nog maanden door!

Elke start consult is uniek en omvat een mix van diverse elementen, waaronder energetisch, holistisch, medisch, psychologisch en spiritueel. Het is daarom raadzaam om na de afspraak minstens 30 minuten voor jezelf te plannen en alles rustig te laten bezinken.

 

Een startconsult duurt ongeveer 2 uur, waarbij je ongeveer 70 tot 90 minuten fysiek aanwezig bent in de praktijk. Voorafgaand aan en na de sessie ben ik bezig met het channelen of aanvoelen van wat nodig is om het consult zo effectief mogelijk te maken en aan jouw behoeften te voldoen. Na jouw vertrek uit de praktijk zal ik de ruimte energetisch reinigen en alles wat is ontstaan voor jou in de energie zetten. Dit zorgt ervoor dat het consult nog langere tijd doorwerkt, dit varieert van 3 tot 6 maanden. 

 

Dus als je klaar bent om jezelf optimaal te voelen, richting te krijgen in het leven en je fit en gezond te voelen, boek dan nu je start consult.
Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en succes.

 

Mijn consulten en vervolgtrajecten zijn buitengewoon effectief; 80% van mijn cliënten is na 3 tot 6 maanden vrij van klachten, voelt zich als een heel ander persoon en staat stevig in zijn of haar kracht. Bovendien hebben ze vaak al aanzienlijke vooruitgang geboekt op zakelijk gebied.

 

Dus ja, als we erkennen dat alles uit energie bestaat!

Wist je dat alles uit energie en frequentiegolven bestaat, en dat onze gedachten en emoties ook een vorm van energie zijn die invloed heeft op onze omgeving en ons leven. Onbewust zenden we constant signalen uit die resoneren met onze omgeving en anderen om ons heen. Daarom is het belangrijk om bewust te worden van onze gedachten, emoties en de energie die we uitstralen, omdat dit onze ervaringen en interacties kan beïnvloeden.

Absoluut, vage klachten en het gevoel vast te zitten in het leven kunnen inderdaad te maken hebben met energetische onevenwichtigheden. Het idee dat er meer in het leven zit, maar dat het niet stroomt zoals gewenst, kan worden geassocieerd met blokkades in onze energetische stromen. Deze blokkades kunnen zich manifesteren op verschillende niveaus, waaronder fysieke klachten zoals rug-, nek-, schouder- en buikklachten.

Volgens de benaderingen, zoals die van de traditionele Chinese geneeskunde of bepaalde vormen van energetische genezing, kunnen fysieke klachten het gevolg zijn van geblokkeerde energiebanen of verstoorde energiecentra in het lichaam. Door deze blokkades op te heffen en de energiestromen te herstellen, kunnen zowel de fysieke als mentale klachten verbeteren.


Consulten en trajecten gericht op persoonlijke ontwikkeling en energetische balans kunnen helpen om deze blokkades te identificeren en op te lossen, waardoor je meer in harmonie komt met jezelf en je omgeving. Zo kan het vrijmaken van geblokkeerde energieën niet alleen leiden tot verlichting van fysieke klachten, maar ook tot een gevoel van vrijheid, groei en vervulling in het leven.

Dus ja, als we erkennen dat alles uit energie bestaat!

Tarieven privé & zakelijk 

Onze tarieven zijn als volgt:

  • Een los startconsult kost €325,- (zakelijk + btw)
  • (je ontvang €100,- terug bij een vervolg binnen 3 maanden)
  • Mogelijkheden voor vervolgtrajecten:
    • Privé: Start met ons 3 maanden durende Impact Plan  vanaf €650,-, of kies voor ons intensievere 6 maanden durende Life Changing Programma vanaf €1.200,-.
    • Zakelijk: Het 6 maanden Level Up traject begint vanaf €3.000,- (exclusief btw). Dit traject mag je als ondernemer niet missen! Deze mix van privé en zakelijk is echt een winstgever. Naast het opruimen van ballast in jouw persoonlijkheid gaan we ook business wise aan de slag. We helpen je manifesteren zodat jouw opdrachten en klanten vanzelf jou kunnen vinden. Voor een 12 maanden durend zakelijk jaartraject betaal je €5.555,- exclusief btw.