healing retreat ibiza

Transformeer jezelf op Ibiza

Meld je aan voor een betoverende reis naar persoonlijke groei!

Voel je je gevangen in de dagelijkse sleur, steeds weer botsend tegen dezelfde obstakels? Heb je het gevoel dat je altijd 'aan' staat, zonder echt te kunnen ontspannen? Misschien geef je voortdurend het beste van jezelf, maar blijft het echte genot van succes ontbreken. En lijkt het alsof je nooit aan verwachtingen kunt voldoen?

Als dit je bekend voorkomt, is het tijd voor een ommekeer! Stap uit de eindeloze ratrace van externe verwachtingen en omarm een reis naar innerlijke rust en vervulling. Ontdek de kracht van transformatie en persoonlijke ontwikkeling tijdens ons exclusieve 5-daagse High Level Impact Programma op Ibiza.

Laat ons je begeleiden naar de juiste mindset, bevrijd jezelf van wat je tegenhoudt en adem weer vrij. Na deze intensieve dagen keer je huiswaarts met vernieuwde energie, een schat aan inzichten en ongekende inspiratie voor jezelf, je dierbaren en je onderneming!

Het is tijd om te ontsnappen aan de chaos en te omarmen wat echt belangrijk is. Doe mee en ontdek de sleutel tot echte vreugde en innerlijke rust op Ibiza, het eiland waar transformatie en persoonlijke ontwikkeling samenkomen! Meld je nu aan voor deze onvergetelijke reis.

Rust, Ruimte, Transformatie op een dieper level,
heeft Impact op jouw leven?

Dit persoonlijke groei retreat biedt een unieke kans om jezelf te ontdekken, te groeien en te transformeren op een diepgaand niveau. Tijdens dit retreat krijg je de mogelijkheid om even weg te stappen uit de dagelijkse sleur en volledig te focussen op je eigen welzijn en ontwikkeling.

Gedurende het retreat worden verschillende soorten sessies aangeboden die gericht zijn op zelfreflectie, mindfulness, persoonlijke groei en emotioneel welzijn. Dit varieert van meditatie, ademwerk en yoga tot systemisch werk: zoals verlangen, bedrijf, situatie en familieopstellingen. Daarnaast is er een individuele coach moment, waarbij je een transformatie reading zult krijgen en de verdieping zult voelen van jouw reis! Elke sessie heeft een behoorlijke impact! 


Ibiza is de plek waar magie, inspiratie, rust en transformatie samen komen, hierdoor kun je nog eens gemakkelijker jouw bagage los laten en jezelf open stellen voor nieuwe inzichten en ervaringen. Dit persoonlijke groei retreat biedt niet alleen de mogelijkheid om te werken aan specifieke doelen en/of uitdagingen, maar ook om jezelf beter te leren kennen, innerlijke rust te vinden en meer in balans te komen.

Het kan een transformerende ervaring zijn die een blijvende impact heeft op je leven en hoe je in de wereld staat. Of je nu behoefte hebt aan een reset, een nieuwe richting zoekt in je leven of gewoonweg wilt investeren in je eigen welzijn en groei, dit persoonlijke groei retreat kan een waardevolle stap zijn op jouw pad naar een vervuld en authentiek leven.

 

Zeg Yes tegen jezelf en laten we een call plannen?  
Bij aanmelding ontvang je een speciaal boekwerk + opdrachten 

healing retreat ibiza

"Sneak Peek" Impact programma @ IBIZA

"Ontdek wat er in petto is: Een klein voorproefje van het High Level Impact Programma! Deze Meerdaagse reis op het prachtige eiland Ibiza begint op maandag 21 oktober, je wordt die dag ontvangen door Simone, zij zal je direct welkom laten voelen en je zult merken dat de magische energie voor deze reis al voelbaar is. 

Na het aankomen en echt even te landen op de plek gaan onszelf verwennen met een heerlijke gezonde welkomslunch, de sfeer van het grote luxe villa huis en de omgeving valt je direct op, wat een oase van rust. Het uitzicht is adembenemend want dit paleisje kijkt uit op de Atzaro Vallei. 

Na het energetisch verdelen van de prachtige 2 persoonskamers, zullen wij elkaar leren kennen op een andere manier dan dat je gewend bent. Schrikt niet, dit is niet eng, maar juist een bevrijding, het gaat er hier namelijk niet direct om hoe je heet, waar je woont of wat je doet., het gaat namelijk om jou als mens, jouw energie en wat is zichtbaar en voelbaar voor de ander. Hierdoor creëren vanaf de start al een veilige omgeving om te transformeren, maar ook om tot rust te komen. Jouw natuurlijke waakzaamheid "die we allemaal van nature hebben" mag ontspannen. Je merkt aan de gehele vibe dat je op Ibiza bent, er is tijd om even te landen zodat je het high level programma ook echt kun ontvangen.

Naast de overnachtingen en ALL inclusief staan de volgende onvergetelijke activiteiten op het programma:

 • Een verrijkende 1-op-1 coaching sessie om jouw ware essentie te onthullen
 • Twee krachtige sessies systemisch werk en opstellingen die diepgaande inzichten bieden
 • Twee verhelderende sessies Breathwork en ademtechnieken voor innerlijke rust en balans
 • Een betekenisvolle intentie- en ceremonie om dieper te verbinden met jezelf
 • Vier dagen van zelfrealisatieprogramma om jouw ware identiteit te onthullen
 • Dagelijkse meditatie, Yin Yoga/Nidra (geschikt voor beginners) voor totale ontspanning
 • Een verfrissende natuurwandeling door adembenemende landschappen
 • Een korte reading en tarotconsult om inzicht te krijgen in je levenspad
healing retreat ibiza

 

Lees eens de ervaring van Sarah

Op een warme ochtend werd Sarah wakker met een gevoel van onrust. Ondanks haar succesvolle carrière en haar schijnbaar perfecte leven, voelde ze een diepe leegte van binnen. Op Ibiza ontdekte Sarah haar ware essentie tijdens inspirerende activiteiten. Na vier dagen keerde ze huiswaarts met een hernieuwd gevoel van kracht en vitaliteit, klaar om haar leven te transformeren. Wil jij ook deze innerlijke rust en zelfontdekking ervaren? Dan is een spiritueel healing retreat misschien wel precies wat je nodig hebt.

Voel je, dat het tijd is om jouw innerlijke kracht te (her) ontdekken?

Voorproefje

Bekijk de Ibiza Video's voor een voorproefje van het Persoonlijke Ontwikkel Retreat met Simone van Bekkum
Bekijk de inspirerende Ibiza video's om meteen in de juiste sfeer te komen en kennis te maken met Simone van Bekkum, de drijvende kracht achter het persoonlijke ontwikkel retreat. Met haar kracht, rust en kennis kun je je verbinden, tot rust komen en groeien, om vervolgens getransformeerd weer verder te gaan. Simone wordt ondersteund door een team dat ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt tijdens deze bijzondere ervaring.

Speciale Aanbieding - op het volledige programma

Speciale Aanbieding Voor Praktijk Simone van Bekkum: Ontvang Nu €1.500 Korting!
Betaalbaar in 3 Termijnen - Slechts €3.333,- Magische Euro's (Inclusief BTW)

Ervaar rust, vrijheid en nieuwe energie.. 
Kom in verbinding met je levensmissie en laat los wat niet meer nodig is, al die verantwoordelijkheid & ballast die jij maar mee draagt vanuit je jeugd, werk, familie of relaties. Hoe fijn zou het zijn als je die zwaarte achter je kunt laten op Ibiza en weer in verbinding staat met jouw kracht en wijsheid, zodat jouw pad en levensmissie

 

Data: IBIZA: Aankomst 21 oktober - vertrek 25 oktober 2024 
Inbegrepen:

 • Super Luxe accommodatie op een bijzondere locatie: waarde  €1.250 -
 • Gehele verblijf: Ontbijt, lunch, snacks, drinken en diner van een uitstekende Chef: waarde €695,- 
 • 1 sessie - 1 op 1 Coaching om je essentie te ontdekken:  waarde  €350,-
 • Systemisch werk en Opstellingen: waarde  € 750,- 
 • Breathwork & ademtechnieken: waarde  €350, -
 • Intentie & ceremonie: waarde  €350, -
 • Zelfrealisatieprogramma: wie ben ik echt!: waarde  €750,-
 • Meditatie, Yin Yoga/ Nidra (geschikt voor beginners) waarde €250,-
 • Natuurwandeling door prachtige landschappen:  waarde €80,-
 • Reading en tarot:  waarde €75,-
  Totaalprijs normaal: € 4.900
 • Actie Prijs 

€ 3.333,- Magische euro's (prijs is inclusief BTW)
Betalen in 3 termijnen is mogelijk

 

Niet inbegrepen:

 • Vliegticket
 • Verzekeringen
 • Autohuur (eventueel af te stemmen)
 • Vooraf te boeken: 1x lichaamsmassage

Vragen: Stel gerust je vraag 

Schrijf je hier in!


simone van bekkum business coach
healing retreat ibiza

Ibiza retreat
Ontdek een exclusieve vijfdaagse* (her)beleving, ontwikkeld om jou en je te versterken op een manier die je zakelijke en persoonlijke horizon verbreedt en waardevolle inzichten en ervaringen biedt. Unieke kans 

 

"IBIZA het eiland waar transformatie en persoonlijke ontwikkeling samen gaan!"  Ben je het zat om elke keer tegen dezelfde persoonlijke stukken aan te lopen? Heb je het gevoel dat je continue aan staat en moeilijk echt kan ontspannen? Doe je je best om er het beste van te maken, maar lukt het je niet om van je succes te genieten? Heb je het gevoel dat het nooit "echt" goed genoeg is?