Coaching

Waar zit jouw groei? Op welk vlak?
Hoe wordt jij de beste versie van je zelf, zonder daar al te veel moeite voor te doen. Jezelf blijven en toch mooie dingen manifesteren, zowel privé als zakelijk? 

Ik help jou graag verder vooruit, met concrete tools, inzicht in jezelf, manifesteren vanuit bewustzijn en mogelijkheden. Als spiritueel coach kijk ik naar het gehele plaatje. Naast het lijntje met het universum, ben ik ook een nuchtere realist, met een planmatige aanpak. 

Mijn intuïtie & gevoel zijn (iets) meer ontwikkeld waardoor ik een fris blik kan zijn voor vele vraagstukken bij mensen en organisaties.

Aan de slag met een coach? Dan is het tijd voor verandering!

Tegenwoordig is er overal wel een coach voor, op internet zie je een scala van coaching soorten voorbij komen. Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen waar je echt hulp bij nodig hebt en wat je uiteindelijke doel is... Soms is een sparingssessie voldoende om meer inzicht te krijgen. Een andere keer is het prettig stappen te gaan zetten en dingen te manifesteren. Maar het kan ook uitmonden in een therapie sessie omdat je eerst iets moet loslaten wat jou bewust of onbewust in de weg zit. Het kan allemaal, ook in dit traject is er ruimte voor verschillende manieren van coaching en maatwerk. 


Alleen zweverig? " Hell No, ik heb mijn Master of Buisness Administration cum laude behaald, daar is niks zweverig aan
"

 

Naast personen, coach ik ook bedrijven met verschillende vraagstukken. Een start consult is een goede graadmeter om in kaart te brengen wat ik voor jouw kan betekenen en wat het voornaamste doel is.

#inzicht #groei #manifesteren #sparren #spiritueel #gezondheid #meeromzet #geld-issues #groepsdynamiek #gedragsverandering #teambuilding #1op1coaching #businesstips #persoonlijkeontwikkeling #stress #team #observatie #lichaamstaal #gedrag #energie #visie

Wordt Ik jouw business coach? of het zetje naar persoonlijke groei?

Coaching voor bedrijven kan heel effectief zijn. Hetzij om de neuzen dezelfde kan op te zetten, de groepsdynamiek te verbeteren of het maximale uit een afdeling te halen. Coaching kan op verschillende niveaus plaatsvinden. Werknemers met gezondheidsklachten kunnen bijvoorbeeld door therapie sneller hun weg weer vinden naar de arbeidsmarkt. Bent u ZZP'er dan is een sparringspartner een effectieve manier om te reflecteren, inzicht te krijgen en effectief door te groeien.

Samen krijgen we inzicht in?

Wat je wil veranderen, welke manier voor jou het beste is, waar het mee te maken heeft, gedrag, verleden, angsten, enz. Welke rol jij vervult, of jouw baan nog wel passend is. Patronen, situaties, geld issues, alles komt aanbod. Ook de volgende vraag? Zit je wel in de juiste situatie of zie je een belangrijke stap over het hoofd. Ik help jou graag op weg. Zullen we meeten?' 


Aanbevelingen van bedrijven 

Praktijk Simone van Bekkum in Alphen aan den Rijn; Coacht Kinderen, Volwassenen en Bedrijven. Als Personal Coach, Kindercoach en Business Coach helpen wij u graag aan de juiste Tools. Aan de slag met een coach? Dan is het tijd voor verandering.  

  • Bedrijven ontvangen naar aanleiding van hun casus (hulp vraag) een offerte op maat. 
Speciaal voor jou

Cadeaubon

€ 50,00
Speciaal voor jou

Cadeaubon

€ 50,00

Wil je iemand verrassen, koop een cadeaubon, hiermee maak je vast iemand heel erg blij. Door te geven zet je ook weer de deur open naar het ontvangen. Je kunt een cadeaubon kopen om in de webshop te besteden of voor 1 van onze coaching , therapie behandeling of misschien een medium consult.