Home » Therapie » Acces Bars

Acces Bars

Sta jij open voor verandering?

Een Access Bars behandeling zorgt namelijk voor directe rust in je hoofd, meer energie en minder klachten. Zonder te praten kunnen oude patronen, gedachten, gevoelens en blokkades zich loslaten. Door het regelmatig toepassen van bars therapie kun je zelfs je immuunsysteem verhogen. De Access Bars behandelingen worden over de hele wereld toegepast! De resultaten zijn bijzonder en kunnen je leven veranderen. Mensen die Access Bars treatments hebben ervaren voelen zich bevrijd en maken daarna vaak een enorme sprong in hun ontwikkeling. Sommige mensen ervaren de behandeling als een gevoel van thuiskomen. Maar er zijn ook mensen die het ervaren als een heerlijke diepe ontspanning en dat is ook prima. Hoe bars therapie ervaren wordt is voor iedereen verschillend, maar studies tonen aan dat je innerlijke balans en je eigen helende vermogen weer wordt activeert en dat is mooi meegenomen in deze drukke maatschappij. 

32 Access Bars Punten worden zachtjes aangeraakt

Wist je dat een Bars behandeling bestaat uit het zachtjes aanraken van 32 punten op je hoofd? Deze 32 punten corresponderen afzonderlijk met levensgebieden en bepaalde overwegingen, emoties, gedachtes en ideeën die je gedurende je leven hebt vastgezet en hebt opgeslagen. Zoals een computer dit doet op zijn harde schrijf. Door deze punten op een bepaalde manier en in de juiste energetische zetting aan te raken, laat je stukjes van de opgeslagen patronen los. Je ruimt als ware je harde schrijf op. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor nieuwe dingen.  

Levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn?
Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel. Stap voor stap worden de punten die corresponderen met levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn aangeraakt. Het gaat hier om de de thema’s: geld, relaties, vreugde, verdriet, lichaam, ziekte, gezondheid, creativiteit en seksualiteit. Op al deze gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd; ideeën over hoe het leven in elkaar zit, dit zit opgeslagen in je onder bewust zijn. De patronen gekoppeld aan je onderbewuste heb je ergens in je leven vastgezet in je hoofd en in je lijf. Wanneer je nu de plek op het hoofd aanraakt die correspondeert met zo’n levensgebied, stel je het lichaam in staat om de oude ballast los te laten. 

Voor wie is een Access Bars behandeling?

De access bar behandeling is eigenlijk voor iedereen, mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen ervaart hier positieve resultaten van. Het mooie en gemakkelijke van access bars behandeling is dat je niet hoeft te vertellen wat je dwars zit of dat je zelf actief iets hoeft te doen. Nee bars therapie moet je ondergaan. 

Effectief bij? 
✓ stress
✓ concentratie problemen
✓ overvol hoofd
✓ add en adhd
✓ betere leerprestaties 
✓ laag zelfbeeld (zelfvertrouwen)
✓ burn-out klachten
✓ slaapproblemen
✓ futloos
✓ lage weerstand
✓ pijnklachten 
✓ hoofdpijn
✓ high sensitieve
✓ problemen met seksualiteit of geaardheid
✓ rusteloosheid